Charli XCX stiliaus nuodėmės: iškritusi krūtinė ir pūkuoti bateliai (FOTO)

Nepaneigsime, kad Dainininkė Charli XCX yra talentinga, tačiau jos stilistiniai sprendimai tiek scenoje, tiek renginiuose kaskart vis labiau liūdina.

Kai Charli XCX pasirodė "Grammy" apdovanojimuose vilkėdama baltą žvilgantį kelnių kostiumą ir ant pečių užsimetusi masyvų kailį, internete pasipylė pašaipos ir smerkiantys komentarai. Bet dainininkė į gerbėjų kritiką dėmesio nekreipė, ji išliko ištikima savo drąsiam ir kartais net vulgariam įvaizdžiui.

Charli XCX, Vida Press nuotr.

NME apdovanojimuose Londone atlikėja vėl pademonstravo abejingų nepalikusią aprangą, šį kartą tai buvo šilkinė naktinukus primenanti suknelė, leopardiniai kailiniai ir pamėgti pūkuoti bateliai. Galbūt įvaizdis neatrodytų toks nuodėmingas, jei Charli XCX būtų išsirinkusi kiek kuklesnę iškirptę, tačiau mergina pasipuošė pačia atviriausia ir nė neketino pridengti krūtinės papuošalais ar pakoreguoti liemenėle.

Charli XCX, Vida Press nuotr.

Patrakusi atlikėja ir vakarėliuose, ir scenoje mielai vilki ektravagantiškus ar prieštaringų reakcijų sulaukiančius drabužėlius, nuo bikinių iki naktinių. 90-ųjų laikmečiu alsuojantis Charli stilius vienus žavi, kitiems kelia kreivas šypsenas, o kaip jį vertini tu?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis