Cara Delevingne renginyje pasirodė su suknele, atskleidžiančia per daug (FOTO)

Britėms dalyvavimas Londono mados savaitėje dažniausiai tampa metų renginiu. Stilingiausius drabužius išsirinkusios damos keliauja stebėti garsių dizainerių kolekcijų.

Ne išimtis ir iš Didždiosios Britanijos kilusi manekenė Cara Delevingne. Carai praėjusį vakarą stebėjo Burberry mados namų kolekciją. Pirmoje eilėje sėdinti manekenė atrodė tiesiog stulbinančiai - nauja lob šukuosena pabrėžė dailią Caros veido formą, o dūminis akių makiažas pagražino manekenės žvilgsnį.

Tiesa, daugeliui į akis pirmiausia krito ne Caros makiažas ar šukuosena, o pasirinkta suknelė, kuri buvo itin atvira. Cara visai nesibaimino pasirodyti be liemenėlės ir drąsiai parodyti savo krūtinę.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Fotografams ji tapo tikru laimikiu, mat jie kaip įmanydami stengėsi įvairiais rakursais įamžinti Caros iškirptę. Drąsu? Na, Caros kolegė ir gera draugė Kendall Jenner vos prieš keletą mėnesių viešumoje pasirodė visai be liemenėlės.

Manekenės ir toliau diktuoja atvirumo madą bei atima žadą savo pasirodymais viešose erdvėse. Na, kas jau kas, bet Cara kuklumu nepasižymi, galbūt todėl taip ir patinka daugeliui besidominčių mados pasauliu?

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis