Brandaus amžiaus Victoria Beckham seka 20 - mečių modelių madomis: kritikai negailestingi (FOTO)

Pasirodymo be liemenėlės tendenciją išgarsinusios vadinamosios it girls, manekenės Hailey Baldwin, Kendall Jenner ir Gigi Hadid turi sekėją - garsią drabužių dizainerę, buvusios merginų grupės Spice Girls narę Victoria Beckham.

Liemenėlę pamiršo namuose, o galbūt specialiai siekė tokio efekto? Greičiausia pastarasis variantas. Ilgą vyno atspalvio trikotažinę suknelę ir masyvius akinius kaip pagrindinį akcentą pasirinkusi Victoria kulniavo į susitikimą vienoje iš Niujorko gatvių. Įžymybė atrodė elegantiškai, dėmesį traukė tik pamiršta liemenėlė, kuri atskleidė nedidelės dizainerės krūtinės grožį.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press

Nors Victoria itin smulkaus sudėjimo ir iš tiesų gali sau leisti rinktis atviresnius drabužių derinius, interneto komentatoriai nebuvo tuo tikri. Pasirodžius Victorios nuotraukoms internete daugelis komentavo, jog aktorės amžius (šiuo metu Victoriai 43 - eji) įpareigoja rengtis kiek kukliau ir ne taip iššaukiančiai, o atvirai demonstruoti krūtinę dera tik 20 metų jaunesnėms damoms. Victoria - keturių vaikų mama, galbūt todėl susilaukė tokio didžiulio pasipiktinimo savo apranga?

Kita vertus, mados tendencijos diktuoja drąsą bei nebijojimą išsiskirti, tad kodėl garsioji aktorė turėtų varžyti save ir savo mados pasirinkimus? Įdomu, čia įžvelgsite mados katastrofą ar drąsų, apskaičiuotą ir puikų stilingosios Victorios žingsnį.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis