Ate, antras pasimatyme! 10 drabužių, kurie užkirs kelią susitikimui su vaikinu (FOTO)

Pirmasis pasimatymas gali tapti vieninteliu, jei ne tik elgsiesi grubiai, pertraukinėsi, be perstojo taukši apie vakarėlius ar apkalbinėsi. Tiesa ta, jog sutinkame pagal aprangą, palydime pagal protą. Jei nori vaikinui padaryti įspūdį, JOKIU BŪDU nesirink šių aprangos variantų!!!

1. Platūs megztiniai. Itin dideli ir apsmukę megztiniai ne tik paslepia figūrą, bet ir kuria nerangios, apsileidusios žmogystos įspūdį.

Noah Cyrus
Noah Cyrus
Vida Press

2. Itin aukšti aukštakulniai. Aukštakulniai, kurių kulnas siekia dangų, vaikinus gąsdina. Ne dėl to, jog juos avėdama mergina gali atrodyti visa galva aukštesnė - tokius aukštakulnius pasirinkusi ji rizikuoja nukristi, o tuomet gresia užklupusios bėdos. Aukštakulniai, jų nuomone, elagantiška ir žavu, tik derėtų rinktis tinkamą kulniukų aukštį.

Aukštakulniai
Aukštakulniai
Shutterstock

3. Simpatijų vaikinams nekelia ir džinsai aukštintu liemeniu. Pasak jų, dažnai tokius džinsus renkasi merginos, kurioms jie visiškai netinka. Tiesa, kad mom jeans stiliaus kelnės turi polinkį platinti užpakaliuką. Kurdami itin laibo liemens efektą, jie visą dėmesį sutelkia būtent į sėdimąją. Beje, kritikos sulaukia ne tik aukštinto liemens džinsai, bet ir džinsiniai šortai.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

4. Pernelyg ankšti drabužiai. Tai kone baisiausias vaikinų košmaras. Mergina, pasirinkusi drabužius ne pagal figūros tipą, rizikuoja tapti vaikinų apkalbų objektu. Vyriškosios lyties nuomone, kiekviena figūra žavinga, tačiau kiekvienai jų būtinas tinkamas aprangos parinkimas.

Rihanna
Rihanna
Vida Press

5. Kaspinėliai. Apklausti vaikinai teigė, jog vienas labiausiai atstumiančių merginų aksesuarų yra kaspinėliai, kuriuos daugelis renkasi norėdamos paįvairinti įvaizdį. Vaikinų teigimu, kaspinėliai primena mažas mergaites, o jie su jomis visai nenori susitikinėti.

Elle Fanning
Elle Fanning
Vida Press

6. Kūno spalvos drabužiai. Vaikinų nuomone, kūno spalvos apatiniai primena protezus, o tai visiškai neseksualu. Taip pat jiems jokių simpatijų nekelia ir madingieji nude atspalvio drabužiai, ypač prigludę kombinezonai. Pasirodo, tokia apranga kaip niekas kitas išryškina figūros trūkumus ir tiesiog kuria nuogo kūno įspūdį.

Tallia Storm
Tallia Storm
Vida Press

7. Tamprės. Siaurutės tamprės paprasčiausiai nepalieka jokių paslapčių ir parodo per daug. Ypač tuomet, kai jas apsitempia merginos, negalinčios pasigirti dailiomis kojomis. Tamprės darbuojantis gėlių sodelyje ar bėgiojant - pateisinamas dalykas, tačiau tamprės vietoje kelnių - mados nusikaltimas. Taip mano vaikinai.

Ashley Graham
Ashley Graham
Vida Press

8. Treninginės kelnės. Vienų garderobe jos atrado savo vietą, kitų taip ir nepritapo. Sportinės tamprės prigijo kur kas sėkmingiau, o štai treninginės kelnės iki šiol vadinamos stiliaus klaida. Ką jau kalbėti apie populiarų treninginių kelnių ir aukštakulnių derinį - vaikinų jis visiškai nežavi.

Bella Hadid
Bella Hadid
Vida Press

9. Palaidinės be petnešėlių. Bėda ta, kad tokias palaidines drąsiai vilki ir tos, kurioms labiau tiktų palaidinės su rankovėmis. Kadangi šios palaidinės turi kažkokiu būdu išsilaikyti ant kūno, neretai jos būna itin prigludusios, tad nugaroje ir ties pažastimis gali išlįsti vienas kitas riebaliukas, ypač jei esi apkūnesnė. Būtent tai ir atstumia vaikinus.

Kelly Rohrbach
Kelly Rohrbach
Vida Press

10. Kombinezonai. Šie pastaruoju metu vis labiau populiarėjantys apdarai puikiai tinka tik modelių figūras turinčioms merginoms. Deja, kitos vilkėdamos kombinezonus išryškina figūros trūkumus, kurie nustelbia pranašumus.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis