Ariel Winter padarė stiliaus klaidą, būdingą lietuvaitėms: atidengė tai, ko nereikėjo (FOTO)

Jau ne kartą rašėme, jog amerikiečių žvaigždutė, serialo Moderni šeima aktorė Ariel Winter vis pristinga stiliaus pojūčio. Mados klaidos tokios nedovanotinos, jog kad ir kokia talentinga bei miela Ariel būtų, ji jau pelnė vienos iš vulgariausių įžymybių titulą.

Gyvenime Ariel - nuoširdi ir paprasta mergina, tačiau išsirenka tokius aprangos variantus, kurie tiesiog kelia gailestį. Please, kas nors rekomenduokite Ariel profesionalų stilistą! Pavyzdžiui, kad ir paskutinis jos pasirodymas viešumoje. Los Andžele į parduotuvę užsukusi Ariel iš pažiūros atrodė gana įprastai - saulėje spindinys raudoni plaukai, chaki spalvos laisva palaidinė, lakūno tipo akiniai. Trumpučiai Ariel šortai, žvelgiant iš priekio, irgi neprognozavo nieko pernelyg vulgaraus.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Visgi Ariel nusisukus nuo kameros, paparaciai užfiksavo šortus, kurie visu (ne) gražumu atidengė apatinę aktorės kūno dalį. Manėmė, jog tokių šortų šią vasarą išvysime daug mažiau, tačiau jei net pasaulinio garso įžymybės juos renkasi užklupus karščio bangai... Ir mūsų šalyje apstu atvejų, kai nieko apie figūros tipus nenusimanančios merginos užsigeidžia šortų, atidengiančių vadinamąsias pagalvėles. Deja, ne visoms tokie šortai tinka ir į šią kategoriją patenka Ariel.

Daugeliui internautų taip pat už akių užkliuvo toks Ariel šortų pasirinkimas. Po nuotraukomis interneto asai komentavo, jog aktorė ir vėl stipriai prašovė pro šalį ir pasirinko tokį aprangos variantą, kuris nėra nei madingas, nei originalus, nei jai tinkantis. Kita vertus, tokie išsišokimai Ariel tampa puikia reklama!

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis