Ar kopijuotum Monikos Pundziūtės pademonstruotą išleistuvių stilių? (FOTO)

„Absolventė neturi atrodyti kaip trisdešimtemė – tokių progų ji dar turės“ - sako Tiulio Fėja Viktorija Jakučinskaitė.

Išleistuvės – tai viena tų dienų, kurios prisiminimai išlieka ilgam. Tikriausiai nėra merginos, kuri su džiaugsmu ar juoko ašaromis neprisimintų savo šventinio stiliaus.

Visgi, visuomet maloniau yra didžiuotis nepriekaištingu įvaizdžiu, nei meluoti, kad nuotraukos tiesiog išsitrynė. Laikui nepavaldaus įvaizdžio kūrimas – tai ne mistiškos prognozės, o sąžiningai išspręsti uždaviniai. Išleistuvių suknelė privalo būti tavo šventės aferų sąjungininkė, o ne judėjimą varžanti prižiūrėtoja.

Monika Pundziūtė
Monika Pundziūtė
N. Palucko nuotr.

Šią filosofiją tobulai atspindi naujausia Tiulio Fėjos išleistuvėm skirtų suknelių fotosesija, kurios modeliu tapo išskirtinė asmenybė Monika Pundžiūtė. Jauna, veikli, talentinga, veržli, išskirtinai graži X Faktoriaus nugalėtoja ir fenomenalios Tiulio Fėjos suknelės įkūnijo tobulo įvaizdžio siekiamybę – darnią visumą.

Tobulas ilgis ir siluetas

Išleistuvės – tai judesio ir netikėtumų kupina šventė. Todėl tobuliausiai šiai dienai tinkantis ilgis siekia kelius. Juk nenori nuolat rūpintis, kad tavo suknelė nepakiltų aukščiau padorumo ribos, o ir šleifo saugojimas nėra išleistuvių programos dalis. Siluetas? Tik leidžiantis tau laisvai judėti šokių aikštelėje ir čia negali būti JOKIŲ kompromisų! Saulės kliošas, pūstas ar klostuotas sijonas yra ištikimiausi tavo šventės draugai.

Monika Pundziūtė
Monika Pundziūtė
N. Palucko nuotr.

Medžiagos ir detalės

Tiulis, nėriniai, kaspinai, apykaklės - tai tikri jaunystės žavesio, romantiško flirto ir veržlios energijos sinonimai! O ar bus tinkamesnis laikas išreikšti šias emocijas nei dabar? Rafinuota riestanose juoda siaura suknele dar spėsi pabūti daugybėje puotų, o dabar laikas džiaugtis ir spindėti gaiviu įvaizdžiu.

Monika Pundziūtė
Monika Pundziūtė
N. Palucko nuotr.

Spalvos

Spalva – tai ne tik mados tendencijos, tai - emocija. Nuo galvos iki kojų apsirengusi juodai, rizikuoji atrodyti kaip patraukli teta, o ne žavinga klasiokė. Kita vertus, ryškios tendencingos spalvos po kelių metų vietoj malonios nostalgijos kels juoką. Išeitis – neįnoringa pastelė - kreminė, dūminė rožinė, smėlio... Šios spalvos tinka ne tik saldžiam romantiškam įvaizdžiui. Pasitelkusi detales – diržus, tamsius nėrnius, aksesuarus – gali susikurti ir aštresnį įvaizdį.

Monika Pundziūtė
Monika Pundziūtė
N. Palucko nuotr.

Įvaizdis

Nepamiršk – suknelė dar ne viskas – įvaizdis yra viskas! Ir čia svarbiausia yra pusiausvyra. Jei tavo suknelė puošni ir išraiškinga, rinkis minimalius aksesuarus ir vadovaukis Coco Chanel taisykle „prieš išeidama iš namų nusiimk bent vieną papuošalą“. Plaukai? Jei neatlieki viduramžių princesės ar cirko mago padėjėjos vaidmens – rinkis natūralumą. Bangos, tiesūs ar lengvai susegti plaukai sukurs darnią visumą išleistuvių gražuolės įvaizdyje. Dar viena svarbi detalė – avalynė. Aukštakulniai gražu, tačiau dar gražiau - grakšti eisena. Tad rinkdamasi batus įvertink ir savo įgūdžius bei šventės vietą ir scenarijų.

Monika Pundziūtė
Monika Pundziūtė
N. Palucko nuotr.

Tavęs dar laukia daugybė švenčių, kurios reikalaus tobulo dress code. Vienoms jų tiks žaismingas vėjavaikiškumas, kitoms „femme fatale“ gracija ir tik nuo tavęs priklauso, kiek skirtingų švenčių įvaizdžių išmėginsi. Svarbiausia – kiekvienam jų pritaikyti laiką ir vietą - tuomet bet kuris pasirinktas rūbas pataikys tiesiai į 10-uką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis