90-ųjų tendencijos, kurios vėl grįžo į madą (FOTO)

Tai, kas buvo madinga daugiau nei prieš 20 metų, vėl braunasi į mūsų spintas. Ir ne kas kitas, o būtent žvaigždės pirmosios pasižaboja šias kaprizingas tendencijas. Ar išdrįsi prie jų jungtis ir tu?

„Nude“ lūpų dažai vadinami klasika, tačiau anksčiau vyravo smėlinė spalva, lūpų atspalvį beveik suvienodindavusi su veido. Štai būtent tokie „nude“ dažai vėl madingi. Tačiau nepersistenk, rinkis vienu ar dviem tonais už veido odą tamsesnį arba šviesesnį „nude“ atspalvį, kad neatrodytum it pasiligojusi.

K. Kardashian, Vida Press nuotr.

Gėlės plaukuose – neatsiejamas festivalio merginų aksesuaras. Šįmet vėl pinkis gėles į kasas ar puoškis iš dirbtinių gėlių nuvytais vainikais. Plaukus gali nešioti palaidus, sukti į kuodelį ar pinti „folk“ stiliaus kasas.

Vanessa Hudgens, Vida Press nuotr.

Metalu žėrintys šešėliai tiks vasaros vakarams, kai susiruoši naktiniams šokiams. Madingi įvairūs atspalviai, nuo violetinio, melsvo, žalsvo iki perlamutrinio ar auksinio. Svarbiausia taisyklė – akis paryškinusi metalo efekto šešėliais, rinkis neutralią lūpų spalvą, pavyzdžiui, natūralią rausvą.

Megan Nicole, AFP nuotr.

Prie pat kaklo prigludę papuošalai – dar viena 90-ųjų stiliaus detalių. Tuomet itin madingos buvo kaklo puošmenos vytos iš plastiko, tampriai priglusdavusios prie kaklo. Šiandien madingi ne tik tokie, bet ir antkaklius primenantys metaliniai ar odiniai kaklo papuošalai.

Kaklo papuošalai, asos.com-Ltd

Prancūziškas manikiūras dar prieš porą metų buvo prasto skonio sinonimas, o šią vasarą jis vėl ant bangos. Nori šio to originalesnio? Tuomet rinkis ne įprastus baltą ir perregimą nagų lakus, o spalvotus. Nagus gali lakuoti oranžiniu, o galiukus rausvu arba susikurti dar kontrastingesnių derinių.

It uogos prisirpusios lūpos pasąmonėje siejasi su maištingomis pankėmis, tačiau šįmet uogų spalva lūpas ryškina ir glamūriškos žvaigždės, nuo Beyonce, Rihannos iki Kendall ar Kylie Jenner. Atmink, kad šiek tiek melsvo atspalvio turintys uoginiai lūpų dažai kurs baltesnės šypsenos efektą.

Cara Delevingne, AP nuotr.

Mėlyni vokų šešėliai – rizikingas, bet madingas žingsnis. Labiausiai jie tinka turinčioms rudas arba mėlynas akis. Jei nori išvengti vulgaraus įvaizdžio, ieškok matinio efekto vokų šešėlių ir nemaišyk mėlynų atspalvių su kitomis spalvomis, išimtis – rusva, ruda arba juoda.

Gatvės mada, Vida Press nuotr.

Rihanna, Vida Press nuotr.

Rausvi plaukai tapo kone viena ryškiausių šiandienos tendencijų. Garsenybės viena po kitos ėmėsi šviesius plaukus dažyti rausvai. Žinoma, madingiausias kiek pablukęs rausvos kramtomosios gumos atspalvis, pabrėžiantis valiūkiškumą. Nedrąsu keisti visų plaukų spalvą? Tuomet rausvink tik galus.

Iggy Azalea, Vida Press nuotr.

Dascha Polanco, Vida Press nuotr.

Tamsesnės ataugusios šaknys, pasirodo, yra ne apsileidimas, o taip pat mados klyksmas. Peržvelgusi mada besidominčių garsenybių nuotraukas, netruksi pastebėti, kad tamsesni plaukai ties šaknimis anaiptol ne kirpėjo neapdairumas, o dalis madingo įvaizdžio.

Karrueche Tran, Vida Press nuotr.

Metalizuoti lūpų dažai, kaip ir vokų šešėliai, gali atrodyti pigokai. Bet jei pasilepinsi saulės spinduliuose ir odai kiek įrudus lūpas ryškinsi rausvais ar kūno atspalvio auksus žvilgančiais dažais, efektas bus nepakartojamas. Nepamiršk, kad prie metalizuotų lūpų reikėtų derinti nespalvotą akių makiažą.

Lūpų dažai iš asos.com-Ltd

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis