6 kartai, kai Lady Gaga šokiravo pasaulį

Šiandien dainininkę Lady Gagą jau galima pamatyti su elegantiška juoda suknele, dailia šviesių plaukų šukuosena ir niekuo neišsiskiriančiais bateliais. Anksčiau būdavo kitaip, spauda ir gerbėjai laukdavo kiekvieno žvaigždės pasirodymo viešumoje, nes kaskart ji šokiruodavo arba bent jau nustebindavo.

Kad būtų lengviau pastebėti stiliaus pokyčius, pirmiausia reikėtų pasižiūrėti kaip dainininkė, tekstų kūrėja ir aktorė viešumoje pasirodo šiandien.

Elegantiška Lady Gaga
Elegantiška Lady Gaga
Vida Press

Neblogai, ar ne? Ji vis dažniau renkasi elegantiškus, dailius drabužius, kurie traukia akį, bet nešokiruoja arba bent jau negąsdina mažų vaikų. O prieš kelerius metus ji gatvėmis drąsiai žengė pasipuošusi triko, iš koto (beveik tiesiogine prasme) verčiančiais aukštakulniais, mėsa ir kitais stebinančiais dalykėliais. Štai labiausiai atmintyje įstrigę Lady Gagos drabužių deriniai.

1. Lady Gaga mėgsta slėpti savo veidą ir įvairiais galvos bei veido apdangalais puošdavosi bene kasdien. Džiugu, kad šis įprotis blėsta, nes ji gali didžiuotis išskirtiniais bei dailiais veido bruožais. Tad kam slėptis, Gaga?

Lady Gaga slepia veidą
Lady Gaga slepia veidą
Vida Press

2. Kaip ir sukneles, taip ir batelius Lady Gaga rinkdavosi nepamirštamus. Ji ypač mėgo dizainerį Alexanderį McQueeną ir jo kurtus batelius su kuriais dainininkė eidavo į miestą ir renginius. Girdėjom, jog su jais krito taip pat ne kartą. Bet ko nepadarysi dėl įvaizdžio, tiesa?

Lady Gaga apsiavusi Alexanderio McQueeno batelius
Lady Gaga apsiavusi Alexanderio McQueeno batelius
Vida Press

Šie dizainerio batai puikiai įsiminė ir Lady Gagos vaizdo klipe BAD ROMANCE.

3. Mėsos suknelė... Kas galėtų ją pamiršti? 2010 metais vykusiuose MTV VIDEO IR MUZIKOS APDOVANOJIMUOSE Lady Gaga pasirodė pasipuošusi mėsa. PETA organizacija turbūt išėjo iš proto, o gerbėjai... Na, ne visi suprato kodėl, tačiau tuo metu Lady Gaga buvo pagarsėjusi stebinančiais aprangos pasirinkimais, tad gerbėjai turbūt tiesiog nutarė jai atleisti ir pamiršti. Bet pamiršti taip sunku...

Lady Gaga su mėsos suknele
Lady Gaga su mėsos suknele
Vida Press

4. Kitais metais, tuose pačiuose MTV apdovanojimuose Lady Gaga pasirodė apsirengusi kaip vyras. Ten susižėrė nemažai apdovanojimų už kūrybą bei muzikinę veiklą ir puikiai suvaidino savo personažą.

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

5. 2013 metų Kalėdos buvo įsimintinos... Juk ne kiekvien dieną pasaulinio garso žvaigždė apsirengia eglute.

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

6. 2015 metais vykusiuose Oskarų apdovanojimuose Lady Gaga ir vėl nustebino, nes ceremonijoje pasirodė pasipuošusi Azzedine Alaia kurta suknele. Suknelė gal ir nieko, tačiau ar tikrai dėvimos pirštinės buvo geras pasirinkimas? Internautai netruko pastebėti panašumo į indų plovimo pirštines, tad internetinėje erdvėje pasirodė daugybė juokelių apie tai, kad Gaga prieš pasirodydama ceremonijoje namuose plovė indus.

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis