5 drabužiai, kurie netinka net turinčioms idealią figūrą

Manai, jog garsiausiems pasaulio modeliams tinka bet koks apdaras? Tikrai ne. Mados ekspertai išskiria penkis drabužius, kurie netinka net turinčioms idealią figūrą. Kitais žodžiais - netinka beveik niekam!

Treninginės kelnės kaip miesto drabužis

Praėjusį sezoną daugelis akcentavo treningines kelnes. Vienų garderobe jos atrado savo vietą, kitų taip ir nepritapo. Sportinės tamprės prigijo kur kas sėkmingiau, o štai treninginės kelnės iki šiol vadinamos stiliaus klaida. Ką jau kalbėti apie populiarų treninginių kelnių ir aukštakulnių derinį - jis visiškai nežavi. Be to, tokios kelnės paslepia figūros linkius ir yra paprasčiausiai skirtos dėvėti namuose, o ne viešumoje.


DropOne @kendallandkylie Coming Soon
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 7, 2017 at 1:24pm PST

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Nov 26, 2016 at 3:26pm PST

It kojinė prigludę kombinezonai

Šis drabužis tiks toms, kurios pasitiki savimi, blaiviai įvertina figūrą. Vilkėdama ypač prigludusį plono trikotažo kombinezoną nepaliksi jokių paslaptėlių, išryškės kiekvienas kūno linkis. Deja, garsenybės dažnai prašauna pro šalį įsispraudusios į kojinių kombinezonus. Kur kas stilingiau jos atrodytų vilkėdamos subtilesnius, elegantiškus.


a little shopping never hurt ?
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 26, 2017 at 6:06pm PST

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 26, 2017 at 7:05pm PST

Krepšininkų tipo šortai

Tiesūs šortai iki kelių ar šiek tiek žemiau jų vadinami bermudais. Šio tipo kelnės įprastos vaikinų spintose, tačiau merginos, mūvėdamos tokius šortus, retai atrodo stilingai. Jei turi puikų stiliaus pojūtį, eksperimentų nebijok, bet jei mados pasaulyje nenardai it žuvis, bermudų verčiau vengti.


lay night @off____white x @jimmychoo
A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on Feb 12, 2018 at 9:14am PST

Korsetai dėvimi kaip palaidinės

Korsetus reikėtų palikti ypatingoms progoms, dėvimi viešumoje prie kasdienių drabužių jie atrodo lyg iš kitos operos. Labai dažnai korsetai įvaizdį suvulgarina, suteikia jam pigumo. Net ir stiliaus divos retai geba stilingai įpaišyti korsetą į savo garderobą.


Howwwwdy-hawww ?
A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on Aug 12, 2017 at 2:19pm PDT

Nude spalvos drabužiai

Kūno spalvos rūbai išblukina veido bruožus, jie tarsi praryja žmogų. Jei netinkamai parinktas atspalvis, dar ir atrodysi nuoga. Ypač atsargiai reikėtų rinkis nude spalvos kelnes, tampres, šortus, sijonus, nes nuogo užpakaliuko efektas - tikrai nėra mados tendencija. Kūno spalvos drabužiai pasiteisina retai, dažniausiai tuomet, kai siluetas yra laisvesnis ar oversized. Prasčiausias pasirinkimas būtų netinkantis nude kombinezonas, jis akimirksniu sudarkys įvaizdį ir išryškins figūros trūkumus.


Mmm Starbucks ?
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 11, 2017 at 4:08pm PST

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Dec 12, 2016 at 3:01pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis