4 netikėti stiliaus deriniai, kurie tobulai tiks tavo šimtadienio šventei (FOTO)

Šimtadienio šventė – viena iš nedaugelio progų, kuomet mokymo įstaigos pačios pasiūlo trumpam „pasileisti plaukus“ ir pasilinksminti su klasiokais. Žinoma, daugelis čia įžvelgia tarp eilučių paslėptą ironišką karmos balsą, grėsmingai šnabždantį „džiaukis kol gali, egzaminai, jau po šimto dienų“, tačiau per ilgai to klausytis, tikrai visai nebūtina. Egzaminai šiaip ar taip ateis, o praleisti stilingą vakarą su žmonėmis, drauge mačiausiais tuos pačius kontrolinių klausimus kelerius metus, tikrai verta!

Tad sutaupyk nervų ir pinigų protingai pažvelgdama į šimtadienio šventę! Renkantis tinkamą įvaizdį, pirmiausia rekomenduojama suvokti, kas NĖRA šimtadienis. Tai nėra gala pokylis, tai nėra pižamų vakarėlis ir tai nėra paprasta mokyklinė šventė. Teoriškai ,šimtadienis galėtų būti vadinamas pirmuoju (nors tikriausiai retam dvyliktokui tai pasitvirtina) kviestiniu vakarėliu, susidedančiu iš dviejų, visiems ateities kviestiniams vakarėliams būdingų dalių – oficialiosios ir vakaro. Kitaip tariant - į šimtadienį žiūrėk kaip į pirmąją praktiką ateityje laukiantiems dabrovietės vakarėliams.

Kaip ir visuomet, renkantis įvaizdį renginiams ar ypatingoms progoms, būtina atsižvelgti į savo individualumą. Jeigu tavo klasiokei atrodo, jog šventei būtina suknelė, tačiau pati beveik neišlendi iš kelnių – nesprausk savęs į pūstą rožinį tiulį ir nesitikėk, jog dėl princesiškos suknelės, tavo vakaro scenarijus bus ne mažiau dramatiškas nei Pelenės istorija. Viskam reikia saiko ir didelio kiekio meilės savu ir savo komfortabilumui. Tad tavo dėmesiui, keli paprasti ir stilingi ir elegantiškai nerūpestingi šimtadienio įvaizdžio pasiūlymai.

Džinsai

Džinsai šį sezoną linksniuojami visose mados istorijose – elegantiškose, pankiškose ir kasdienėse. Tad nenusižengsi stiliaus įstatymams šimtadieniui pasirinkusi ultra madingą džinsų derinį.

@happilygrey #ootd #style #fashion #chic #elegant #style #streetstyle #fashionable #fashionblogger #stylish #stylist #outfitpost #fashionblog #designer #hautecouture #fashionista #instafashion #trendy #trend #beauty #inspiration #details #moda #art #vogue #accessories #sandiego#sd#ca#california

A photo posted by streeTrends (@streetrends) on Feb 4, 2017 at 8:57am PST

Žinoma, džinsai turėtų būti ne bet kokie, netiks paprasti, kojas aptempiantys tamsiai mėlini kuklučiai, kuriuos trynei mokyklos suole kelerius metus. Šimtadienio progai įsigyk naujas, įdomaus silueto (patrumpintos, platėjančios ties blauzdomis, smarkiai išpešiotos, raukiniais puoštais galais ar t.t) ar dekoruotas džinsines kelnes. Derink drauge su aukštakulniais, oversize stiliaus blizgiais ar aksominio audinio švarkais, linksmomis kaklajuostėmis, šilko palaidinėmis ir t.t.

Jaukus megztukas

Laikai, kuomet megztinis buvo laikomas mažiausiai viliojančiu ir tik ašarojimui prie televizoriaus skirtu drabužiu, seniai praeityje. Šiuolaikiški megztiniai kuriami iš švelnių ir malonių odai siūlų, o dekoravimo galimybės – beribės.

Gali rinktis nugaroje kaspinais surišamus, gėlėmis, karoliukais ar audinio detalėmis margintus, užtrauktukais ir kniedėmis gardintus megztinius ir tikrai nebūsi panaši į darželio pirmąją klasę baigiančią keturmetę. Derink drauge su midi ar maksi ilgio sijonais (galbūt metališko audinio?) ir nepamiršk atsakingai prisiderinti pėdkelnių. Atsimink, jog kūno spalvą imituojančios – dažnu atveju – jokios pridėtinės vertės tavo įvaizdžiui nedarantis drabužis. Rinkis stilingas stambaus tinklo, taškeliais margintas juodas ar pieno bei pelės kailiuko pilkumo atspalvių pėdkelnes.

Kelnių kostiumas

Kelnių kostiumas – dažnai vadinamas galios drabužiu ir yra neretai siejamas su feminizmo amžiumi. Juk šis stilingas įvaizdis nukniauktas tiesiai iš vyrų spintų! Ir tai visai nereiškia, jog privalai rinktis pilką tėčio kostiumą menančią eilutę. Moteriški kelnių kostiumai gaminami iš pačių įvairiausių audinių.

Išbandyk šį sezoną itin madingo aksomo ar metalizuoto audinio kostiumą. Taip pat neprašausi pasirinkusi pižamos siluetą primenantį derinį. Poruok su aukštakulniais, lakuotais aulinukais, laiveliais ar lygiapadžiais oksfordo tipo bateliais. Beje, puikiai tiks ir balti sportbačiai! Nepamiršk didelių, kabančių auskarų, keleto masyvių žiedų ir smarkiai dekoruotos delninės. Juk šimtadienis – jauniausia tavo šventė, verta išbandyti kažką nauja!

@carodaur @queenofjetlags #ootd #style #fashion #chic #elegant #style #streetstyle #fashionable #fashionblogger #stylish #stylist #outfitpost #fashionblog #designer #hautecouture #fashionista #instafashion #trendy #trend #beauty #inspiration #details #moda #art #vogue #accessories #sandiego#sd#ca#california

A photo posted by streeTrends (@streetrends) on Feb 2, 2017 at 10:43am PST

Rokenrolas

Neapsigauk, odinis švarkelis, kūno spalvos pėdkelnės ir aptempta suknelė – tai rokenrolo parodija, kuri buvo madinga, geriausiu atveju - 2000-aisias. Šiuolaikinė stileiva žino, jog aplikacijomis dekorota, neva per didelė, odinė striukė idealiai tinka į porą iš prabangių audinių (atlaso ar gobeleno) siūtiems sjijonams ar lengvo audinio, plazdančioms suknelėms.

Pamiršk praeitame amžiuje susiformavusią nuomonę, jog jeigu vienas drabužis dekoruotas, kitas būtinai privalo būti vienspalvis ir neutralus. Drąsiai derink skirtingus raštus, spalvas ir marginimo būdus. Nepamiršk dailių lakuotų kerzinių batelių ar storapadžių loaferių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis