3 stilingi deriniai, kuo vilkėti per šventes, jei nenori suknelės

Vienoms labiau patinka suknelės ar sijonai, kitoms - kelnės. Šį kartą 3 deriniai toms, kurios vakarėlyje norėtų puoštis kelnėmis, bet atrodyti stilingai ir jaunatviškai.

1. KOMBINEZONAS

Stilinga suknelės alternatyva - kombinezonas. Puošniau atrodys blizgantis, siuvinėta apykakle arba siūtas iš aksomo. Jeigu ieškai universalaus pirkinio, tiksiančio ne vienam vakarėliui, įsigyk juodą arba tamsiai mėlyną kombinezoną. Toks pernelyg nekris į akis, tačiau atrodys elegantiškai. Jaunatviškumo įvaizdžiui suteiksi ant kombinezono užsimetusi odinę baikerių striukę arba kaklą papuošusi chokeriu. Bateliai - tik aukštu kulnu!

Vida Press nuotr.

Kombinezonai: OASIS, H&M, MANGO, gamintojų nuotr.

2. KELNIŲ KOSTIUMAS

Kelnių kostiumas anaiptol nėra kažkas senamadiško ar nuobodaus, priešingai - dabar daugybė jaunesnių žvaigždžių mielai kokteilines sukneles iškeičia į kostiumus. Žinoma, jei prie kostiumo derinsi kitus klasikinius drabužius ir aksesuarus, gali atrodyti brandžiau nei paprastai. Todėl siūlom nebijoti drąsesnių idėjų, pavyzdžiui, trumpintos palaidinės, masyvių papuošalų ar ryškiaspalvės / raštuotos rankinės, o gal batelių.

Vida Press nuotr.

Bateliai, kostiumas ir bralėtė H&M, palaidinė MANGO, kaklo papuošalas ir rankinė ZARA, gamintojų nuotr.

3. JUODOS KELNĖS IR BLIZGI PALAIDINĖ

Klasikinės juodos kelnės pravers ne kartą. Keisdama palaidines ir aksesuarus galėsi susikurti daugybę vakarėlio derinių. Kad kelnės neatrodytų nuobodžiai, šventėms rinkis blizgią palaidinę ir ryškesnius batelius ar rankinę. Kojos kaipmat atrodys dailiau, jei avėsi aukštakulnius smailu priekiu. Prie tokių idealiai tiks klasikinės, bet trumpintos kelnės.

H&M nuotr.

Palaidinės (2) H&M, kelnės ir palaidinė OASIS, rankinė MANGO, bateliai ZARA, gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis