3 stiliaus klaidos, kurių Ariel Winter niekaip neatsikrato

Aktorė Ariel Winter - viena merginų, kurioms pastaruoju metu tenka itin daug dėmesio. Ši gražuolė sulaukia ne tik pagyrų, bet ir priekaištų dėl ganėtinai seksualaus įvaizdžio. Štai 3 labiausiai kritikuojamos jos stiliaus klaidos.

1. VULGARUMAS

Kas jau kas, o Ariel žino, kaip pritraukti aplinkinių žvilgsnius. Dažniausiai pramogų pasaulio vakarėliuose ji vilki mini sukneles, kurios atidengia itin dailias aktorės kojas. Tačiau mados taisyklės, kad įvaizdyje turi būti tik 1 seksualus elementas (arba atidengi kojas, arba renkiesi gilesnę iškirptę), mergina nepaiso. Dauguma Ariel suknelių ne tik trumpos, bet ir bado akis ekstremaliomis iškirptėmis.

AP/Scanpix nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

Dėl tokio neskoningo ir kartais net pigaus įvaizdžio A. Winter sulaukia daug neigiamų komentarų. Vieni ją ragina pagaliau suaugti ir rengtis ne kaip 14-metei, kiti siūlo atsisakyti nuolat demonstruojamos krūtinės ir trumpučių šortukų, kurie, būna, nepridengia net užpakaliuko. Tačiau Ariel į tokius komentarus atšauna: "Turiu kūną, kuris man patinka ir jį rodau. Jei kažkam negražu - gali nežiūrėti, dėl to aš neketinu slėptis maišus primenančiuose drabužiuose."

Vida Press nuotr.

2. KOSMINĖS BLAKSTIENOS

Grožio detalė, kuri jau ne kartą užkliuvo aktorės komentatoriams, - ekstremaliai ilgos ir tankios dirbtinės blakstienos. Čia reikėtų pabarti ne Ariel, o jos vizažistę. Vargšei mergaitei priklijuojamos tokios masyvios blakstienos, kad kartais ji vos beatsimerkia.

SIPA/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

Be abejo, dirbtinės blakstienos tikrai gali padailinti žvilgsnį, bet galbūt Ariel makiažo meistrai turėtų parinkti jai kokybiškesnes ar subtilesnes.

Vida Press nuotr.

3. NETINKANTYS KIRPIMAI IR SPALVOS

Galima pastebėti, kad kai kurie A. Winter raudonojo kilimo ir Holivudo vakarėlių apdarai panaikina aktorės grakštumą išryškindami rizikingas zonas. Pavyzdžiui, mergina turi fantastiškas kojas, tačiau ganėtinai plačius pečius. Vilkėdama sukneles, kurios nekontrastuoja su kūno spalva arba yra tiesiog netinkamos iškirptės, ji tarsi sukuria dar platesnių pečių iliuziją, atrodo stambesnė.

AP/Scanpix nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

Akivaizdu, kad Ariel figūra yra T formos: platūs pečiai, tiesus liemuo ir siauresni klubai. Rinkdamasi sunkių audinių sukneles, ji sukuria dar platesnio liemens įspūdį, žinoma, tai atperka ilgos it gazelės kojos. Vis dėlto merginos stilistai kartais galėtų drabužius rinkti atidžiau.

AFP/Scanpix nuotr.

Beje, ne kartą A. Winter apdovanojimų ceremonijose atrodė fantastiškai. Gražiausi jos įvaizdžiai - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis