2016 MTV VMA apdovanojimai: puošnumas ir labiausiai įvaizdžiu nustebinusi įžymybė (FOTO)

Kasmetiniai 2016 MTV VMA apdovanojimai visuomet sutraukia gausybes garsių pasaulio įžymybių. Jų prabangius įvaizdžius fiksuoja fotografai, o mums belieka įvertinti, kurios žvaigždės pataikė tiesiai į dešimtuką, o kurios, deja, prašovė pro šalį.

Ariana Grande nepraleido progos pademonstruoti savo tobulo pilvuko. Alexanderio Wango juodą palaidinę bei kostiumines kelnes pasirinkusi įžymybė sulaukė daugybės dėmesio. Ir ne vien dėl puikiai jai tinkančio drabužių derinio - žvaigždė gavo nuoširdžių pagyrų dėl naujosios šukuosenos.

Ariana Grande
Ariana Grande
Vida Press

Ariana Grande
Ariana Grande
Vida Press

Manekenė Hailey Baldwin pasirinko įmantrų, blizgantį Georges Chakra kombinezoną, kuris puikiai išryškino jos tobulas kūno linijas. Žvaigždė kaip visuomet atrodė pritrenkiančiai.

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin
Vida Press

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin
Vida Press

Regis, juoda spalva buvo to vakaro dominantė - juodą suknelę taip pat pasirinko ir Kim Kardashian. Tiesa, stilistų verdiktas jai buvo negailestingas - daugelio teigimu, nežinomo dizainerio suknelę pasirinkusi žvaigždė labiau priminė ne į prabangius apdovanojimus, o į pauglišką vakarėlį prie baseino išsipusčiusią gražuolę. Na, bet Kim atleidžiama viskas.

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

Pop muzikos žvaigždė Beyonce puikiai pateisino karalienės vardą. Francesco Scognamiglio originalaus dizaino šviesiai melsvą suknelę su paaukštinta apykakle pasirikusi atlikėja nustelbė visus. Ekstrevagantiškas aprangos pasirinkimas jai pelnė ovacijas.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Ko gero, labiausiai visus nustebino atlikėja Alicia Keys, kaip visuomet pasirinkusi keistoką drabužių variantą - raudona, marga suknele pasipuošusi dainininkė atrodė paprasčiau nei paprastai. Įžymybė savo veido nedengė kosmetika, taip viešai išreikšdama palaikymą visoms natūralistėms. Kiek neįprasta prabangiame renginyje išvysti įžymybę be lašelio makiažo, tiesa?

Alicia Keys
Alicia Keys
Vida Press

Alicia Keys
Alicia Keys
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis