10 merginų drabužių, kurių nekenčia vaikinai (FOTO)

Užseinio portalas, skirtas merginoms, sumanė atlikti apklausą, kurios metu vyriškosios lyties atstovams pateikė daugybė merginų drabužių nuotraukų, tikėdamas išsiaiškinti, kokie drabužiai toli gražu nežavi vaikinų. Tavo vertinimui - 10 labiausiai vaikinus erzinančių drabužių, kuriuos taip yra pamėgusios merginos.

King size megztiniai. Nors stori, šilti, jaukūs megztiniai yra žiemos topas, daugelis vaikinų mieliau savo merginas matytų vilkinčias ne formas maskuojančius megztinius, o kuklius ir ne tokio storo audinio megztukus. Daugeliui vaikinų tokie megztiniai asocijuojasi su močiučių stiliumi, tad bent jau keliaujant į pirmą pasimatymą nederėtų jų vilkėti.

If you haven’t yet - make sure to check out @status_anxiety ✨ i’ve had one of their bags for years now and it’s amazing quality! They also got some beautiful new goodies now, highly recommended! 👏🏻 #statusanxiety Photo by @fakander ✨

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Nov 4, 2017 at 12:38pm PDT

Plėšyti boyfriend stiliaus džinsai. Tik trisdešimt procentų (!) vaikinų viešoje apklausoje pripažino mėgstantys plačius, per kelius plėšytus džinsus, kuriuos yra pamėgusios stilingosios. Tokie džinsai daugeliui vyriškosios lyties atstovų asocijuojasi ne su rafinuotumu, o su intensyviu darbu, todėl jie niekaip nesuvokia, kaip tokius džinsus galima rinktis keliaujant į romantišką susitikimą.

👌🏻 Credit: @fakander

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Oct 7, 2016 at 7:12am PDT

Pončai. Meksikietiška dvasia alsuojantis drabužis maskuoja priekinė kūno dalį ir palieka net per daug vietos vaizduotei, todėl vaikinai tokiam aprangos pasirinkimui dega raudoną šviesą. Nei žavu, nei skleidžia patrauklumą - taip jie atsiliepia apie daugelio merginų šaltuoju sezonu mėgstamą drabužį.

Ponchoseason is here! 🍂 Credit: @kelsrfloyd

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Sep 26, 2016 at 4:34am PDT

Laisvo stiliaus marškinėliai su smagiais (arba kvailais) užrašais. Jei tavo tikslas gyventi laisvai, nevaržomai, tuomet tokie marškinėliai privalo būti tavo spintoje. Deja, jie patenka į sąrašą drabužėlių, kurie nepatinka vaikinams. Tau spręsti - bandyti jiems įtikti ar rinktis tai, ką dievini tu.

Every day 😂 Credit: @elsyootd

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Sep 12, 2016 at 7:05am PDT

Apsmukę sportiniai megztiniai. Jei nekeliauji į sporto salę, tuomet šis drabužis, remiantis apklausa, turėtų būti paliktas spintoje. Vaikinai vertina moteriškumą, o toks drabužis jį maskuoja, todėl jų patarimas: pernelyg neįsijausk į sportinį stilių.

😍 Credit: @alexcentomo

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Apr 29, 2016 at 2:33pm PDT

Drabužis, nepaliekantis vietos vaizduotei. Vaikinai nemėgsta drabužių, kurie užkerta kelią vaizduotei, tačiau lygiai taip pat rimtus, ne nuotykių ieškančius vaikinus atstumia merginos, kurios renkasi itin atvirus drabužių derinius. Pavyzdžiui, suknelę, kuri atidengia viską, ką suteikė gamta.

This back is breathtaking 😍 Credit: @kirstyfleming

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Feb 16, 2016 at 8:15am PST

Marškinėliai, rišami ant klubų juostos. Marškinėliai, kaip įvaizdžio akcentas, nėra kažkuo nusikaltę, tačiau kuomet merginos juos riša ant klubų, daugeliui vaikinų asocijuojasi su vyriškumu - juk lygiai tokį patį drabužio devėjimo principą renkasi ir vaikinai!

Cool look by @skullsndaisies 💀

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Oct 2, 2015 at 6:40am PDT

Iki kelių suvarstyti batai. Nors šie graikiško stiliaus batai ypač populiarūs šiltuoju sezonu, jei būtų vaikinų valia, jie kaipmat šiuos unikalius batus išstumtų iš mados olimpo. Daugeliui vaikinų apklausoje šie batai asocijavosi su gladiatoriaus įvaizdžiu. Ne kas, ne kas...

#ad These lace me up heels and more luxury inspired fashion available from @blvckluxe_ ❤

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Apr 7, 2015 at 2:00pm PDT

Suknelės tipo megztiniai. Jei vaikinai mintyse turi suknelę, tai žavią, pabrėžiančią moteriškumą ir suteikiančią elegancijos. Deja, jokio rafinuotumo jie neįžvelgia šiuo metu populiariose suknelėse, kurios labiau primena ilgus megztukus. Over size tipo suknelėms jie sako garsų NE.

Now on the blog - oversized knit from @vilanorway! 😍 Who's excited for winter? ❄

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Nov 28, 2014 at 6:48am PST

Papuošalynas. Vienas ar keli aksesuarai - šaunu, tačiau kai mergina apsikarsto papuošalais... čia jau prašaunama pro šalį. Papuošalų mėgėjos, jei trokšta remtis vaikinų pozicija, turėtų būti kuklios ir pasižymėti skoningumu.

@gypsylovinlight looks amazing 😍

A post shared by ❤️FASHIONFORALL❤️ (@fashionforall) on Nov 21, 2014 at 6:48am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis