Priimk „mark.“ iššūkį, kelk nuotrauką ir turėsi galimybę tapti PANELĖS viršelio mergina!

Vasara - naujų atradimų, iššūkių ir savęs pažinimo metas. Trokšti išbandyti save? Prisijunk prie kitų merginų dalyvaudama AVON mark. #yeschallenge konkurse. Vasara prasideda - atėjo metas nuotykiams!

Tam pritaria ir mark. ambasadorė Lietuvoje, televizijos ir radijo laidų vedėja Beata Tiškevič, kuri ragina visas aktyvias bei veiklias skaitytojas priimti iššūkį.

Viskas, ką tau reikia padaryti, tai nufotografuoti savo TAIP momentą, įkelti jį į Instagram ar Facebook paskyras su grotažyme #yeschallenge ir iš karto tapsi kandidate į PANELĖS viršelio merginas!

Trumpa instrukcija kas yra TAIP momentas - tai tau įsimintinas vasaros įvykis, kuris tau sukelia pliūpsnį teigiamų emocių. Tai gali būti šuolis parašiutu, crazy spalva nudažyti plaukai, pirmasis maratonas, įspūdinga šventė gryname ore ar tai, kas tau yra nepatirta bei nauja.

Merginos jau dalinasi nuotraukomis su su grotažyme #yeschallenge - suskubk ir tu! Įveik iššūkį ir galbūt tau pasiseks tapti PANELĖS viršelio mergina bei papasakoti savo ypatingą istoriją!

Štai kelios merginų nuotraukos, iš kurių gali pasisemti idėjų:

myliu labai šitą draugelę savo!!!❤ #yeschallenge

A post shared by Vikė 💋 (@vike.mal) on Jun 3, 2017 at 12:45pm PDT

Ar mes esam "Paneles" žurnalo viršelio merginos? Mes sakom TAIP iššūkiui ! Jungiamės prie Beatos Tiškevič judėjimo, už laisvę, kūrybiškumą, kūrybingumą ir buvimą savimi, nepaisant visuomenėje vyraujančiu taisyklių ! Nesvarbu Ar tas judėjimas dviem kojomis, ar keturiais ratais ! Šio konkurso tikslas, kad viskas, kas buvo drovu virstu veiksmais ! Taigi, nebijokite žmonių, kurie per gyvenimą juda ne kojomis, o ratais. Juk bijome to, ko nežinome. Visi esame skirtingi. Ir visi mes čia, tarp jūsų. Mūsų skirtumus ir panašumus galime išsiaiškinti, jei tik nestebėsite neįgaliųjų iš toli, o prieisite ir pabendrausite :) Mes sakome TAIP draugystei, TAIP bendravimui, TAIP pramogoms ir TAIP gyvenimui !!! :)) #yeschallenge

A post shared by Vaida Vilkaite (@vaidavilkaite) on Apr 22, 2017 at 8:52am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis