Laimėk nuostabiąsias MELISSAS!

MELISSA sukurta beveik prieš 40 metų Brazilijoje, šis prekių ženklas tapo to meto mados fenomenu. Batų kūrimui buvo pasirinktas plastikas, pagamintas pagal thermo-injected plastic technologiją, jis skleidžia švelnius saldainių aromatus ir yra lengvai perdirbamas. Kolekcijos nuolat naujinamos ir kuriamos koja kojon su naujausiomis mados tendencijomis, bendradarbiaujama su visame pasaulyje pripažintais dizaineriais: Patrick Cox, Jean-Paul Gaultier, Alexandre Hercovitch, Judy Blame, Vivienne Westwood... Šie bateliai populiarūs ir stilingi, spalvingi ir įžūlūs!

Laimėk stilingus karališko atspalvio MELLISA batelius. Dalyvauk konkurse ir pildydama anketą nepamiršk įrašyti raktažodžio, kurį rasi naujame rugsėjo mėn. žurnale PANELĖ (ieškok prizų puslapyje). Laimėtoją paskelbsime spalio pradžioje.

Prizas, bateliai "Melissa Seduction III AD", garantuos maksimalų komfortą kojoms. Tai itin patogios, atviros moteriškos basutės, tad įsibėgėjus rudeniui jau ruoškis atostogoms šiltuose kraštuose. Sintetinė batelių medžiaga pasižyminti elastingumu, ilgaamžiškumu, patvarumu, žema degumo klase, atspari dėvėjimuisi, šalčio poveikiui, trinčiai ir pradūrimui.

Daugiau žavingų MELISSŲ rasi el. parduotuvėje www.open24.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis