KONKURSAS baigtas. Laimėk vieną iš stilingų užrašinių!

Audrey Hepburn užrašų knygą „Žvelgiu į gyvenimą per rožinius akinius“ laimėjo Salomėja Vaitelytė ir Sandra Skorupičiūtė. „Išprotėjusią užrašų knyga“ laimėjo Greta Narodovskaja ir Aurelija Verbickaite. Tamsėjant vakarams vis dažniau norisi susirangyti lovoje ir skaityti knygą arba išdėstyti mintis popieriaus lape. Tam skirtos stilingos užrašinės, kurias taip pat gali nešiotis rankinėje.

Pravartu tokias užrašines visuomet turėti šalia savęs - juk niekada negali žinoti, kada į galvą šaus poetiška mintis ar kuomet turėsi užsirašyti žavingo vaikino telefono numerį.

Norėtum savo rankinę papildyti viena iš stilingų užrašinių? Tau tereikia atsakyti į klausimą apačioje ir pasirinkti vieną jų! Laimėtojas skelbsime lapkričio 28 d.

Amžinosios stiliaus ikonos Audrey Hepburn užrašų knygą „Žvelgiu į gyvenimą per rožinius akinius“ galite personalizuoti su žaismingais lipdukais! Stilingosios taip pat ras įkvėpiančias Audrey mintis, kurias galės papildyti savosiomis.

Tiesiog privaloma datelė kiekvienos stileivos rankinėje!

„Išprotėjusi užrašų knyga“ su originaliomis Lewis Carroll knygos iliustracijomis ir nemirtingomis citatomis iš knygos Alisa stebuklų šalyje. Žvelk į pasaulį atviru kaip Alisos žvilgsniu, fiksuok savo nepaprastas mintis ir džiaukis kiekviena diena!

Skirta gyvenimą mylinčioms, optimistiškoms ir veiklioms merginoms!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis