KONKURSAS BAIGTAS. Laimėk ir išbandyk: priemonė madingiausiai makiažo tendencijai susikurti(KONKURSAS)

Laimėtojos: Emilija Križanauskaitė, Laura Grinkytė, Julija Labunaitytė, Ugnė Volskytė, Patricija
Darevskytė, Violeta Milto, Lina Sukackaitė, Ana Filipčiukova, Sonata Leknickaitė, Kristina Barbšytė. Žodžio „kontūravimas“ reikšmės aiškinti tikriausiai nereikia nė vienai merginai, kurios kosmetinėje – bent keletas makiažo priemonių. Prieš keletą metų grožio pasaulį užvaldžiusi technika, šešėliavimo ir šviesinimo derinimu patobulinanti veido kontūrus tapo tendencija nr. 1. Tačiau mados, o tuo labiau grožio, nuolat keičiasi, todėl 2016-ųjų vasarą mokysimės atnaujinto, natūralesnio kontūravimo varianto.


Natūralus kontūravimas. „Vida Press“ nuotrauka.

Natūralus kontūravimas (arba modeliavimas) – tai subtilus bronzanto, šviesinamosios pudros (highlighter) ir skaistalų derinimas taip, kad būtų pasiektas kuo natūraliau atrodantis variantas. Pamirškinte „nukirstus“ skruostikaulius, ryškias žandikaulio linijas – šią vasarą atrodysime natūraliai ir vos vos ryškinsime natūralius veido atspalvius, tiesa, priemonių spalvos ir tekstūros šiam įvaizdžiui pasiekti privalo būti idealiai suderintos.

Naujoji RIMMEL „Kate“ modeliavimo priemonė – būtent tai, ko reikia norint greitai ir be priekaištų susikurti natūralų kontūravimą. Trys idealiai suderintos priemonės: bronzantas, skaistalai ir highlighteris, idealiai vienas kitą papildantys ir leidžiantys pasiekti natūraliausią efektą. Daugiau jokio blaškymosi – tai, ko reikia – vienoje paletėje! Jos visiškai užtenka susikurti tiek skaisčiam dieniniui, tiek ryškesniam vakariniam įvaizdžiui. Ši modeliavimo priemonė sukurta kartu su legendiniu modeliu ir ilgamečiu RIMMEL veidu Kate Moss, kuri – natūraliai atrodančio makiažo šalininkė.


RIMMEL „Kate“ modeliavimo priemonė


Modelis ir RIMMEL veidas Kate Moss. „Vida Press“ nuotrauka.

Naudotis ja – itin paprasta: bronzantas skirtas giliausios veido vietoms (įlinkiui po sruostikauliais, smakro linijai bei kaktai aplink plaukų liniją) ryškinti, highlighteris su šviesą atspindinčiomis dalelėmis – iškiliausioms pabrėžti, o skaistalai – sveikam skruostų atspalviui suteikti. Tik tie atspalviai, kuriuos natūraliai dovanoja gamta!
Apačioje rasi detalius patarimus, kaip tiksliai naudoti šią RIMMEL modeliavimo priemonę pagal unikalią tavo veido formą.

Pirmas žingsnis – šviesinimas:
-pabrėžti kaktą ir formuoti jos dydį;
-išryškinti skruostikaulius
-paryškinti smakrą, taip lūpos atrodys didesnės;
-„pakelti“ akis;
- sukurti vizualiai tiesesnę nosies liniją;

Antras žingsnis – kontūravimas:






Trečias žingsnis – skaistinimas:

-natūraliam veido raudoniui pabrėžti.

IŠMOK KONTŪRUOTI PAGAL SAVO VEIDO FORMĄ!

OVALUS VEIDAS


Jei tavo veidas ovalus kaip aktorės Suki Waterhouse, reikia tikslingai paryškinti jo proporcijas. Nepamiršk pašviesinti kaktos vidurio ir smakro – taip veidui vizualiai suteiksi simetrijos.


Suki Waterhouse. „Vida Press“ nuotrauka.

ŠIRDELĖS FORMOS VEIDAS


Jei gamta apdovanojo širdelės formos veidu, išlaikyk proporciją tarp aukštokos kaktos ir likusių veido dalių. Nepamiršk patamsinti odos prie pat plaukų augimo linijos.


Selena Gomez. „Vida Press“ nuotrauka

APVALUS VEIDAS

Gali pasigirti iškiliais skruostukais kaip ir modelis Georgia May Jagger? Ryškink juos skaistalais, bet nepamiršk išlaikyti balanso: bronzanto prireiks išoriniams skruostų kontūrams ir apatiniam žandikauliui.


Georgia May Jagger. „Vida Press“ nuotrauka.

STAČIAKAMPIO FORMOS VEIDAS


Kakta – aukšta, kampuota, o smakras smailas? Turi išraiškingą stačiakampio formos veidą, nepamiršk bronzanto ties išoriniais akių kampučiais ir virš iškiliausios skruostikalio dalies.



Rita Ora. „Vida Press“ nuotrauka.

KVADRATO FORMOS VEIDAS

Kakta, skruotikauliai ir žandikaulių kampai – beveik vienoje linijoje? Tu, kaip ir Alexa Chung, turi kvadrato formos veidą. Aštrokus kampus vizualiai sušvelninsi bronzantą tepdama aplink visą veido kontūrą, daugiau dėmesio skirdama apatiniam žandikauliui.



Alexa Chung. „Vida Press“ nuotrauka.





Dalyvauk konkurse ir laimėk vieną iš net 10 RIMMEL „Kate“ palečių! Vieno prizo vertė – 10,49 Eur.

Konkurso taisyklės:

Užpildyk apačioje esančią formą ir atsakyk į konkurso klausimą. 10 nugalėtojų skelbsime gegužės 16 dieną. Su nugalėtojomis susisieksime asmeniškai. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis