KONKURSAS BAIGTAS. Įstok į PANELĖS knygų klubą ir laimėk šaunias knygas!

Laimėtojos: Agnės Gilytės „Spintologija. Teen“ knygą laimėjo Gabrielė Adomavičiūtė. Jandy Nelson, Annalisa Strada „Plona rausva linija“ laimėjo Sabina Pravilionyte. Knygą Jessica Kerwin Jenkins „Visas pasaulio laikas“ laimėjo Justė Kačerauskaitė. Knyga - nuolatinė tavo palydovė, o skaitymas vienas maloniausių hobių širdžiai? Visos knygų mylėtojos renkasi čia! Nuo šiandien atidaromas knygų klubas, kuris kas mėnesį skelbs naujausių ir įdomiausių knygų trejetuką.

Knygų klubui vadovauja skaitymo maratonininkė aktorė Aistė Diržiūtė, kuri gerą knygą iš toli užuodžia, o savo geriausiais atradimais nuo šiol dalinsis ir su tavimi.

Vasario mėnesio PANELĖS žurnale Aiste dalinasi 3 knygų pasiūlymais, įrodančiais, kad knygos gali įdomiai supažindinti su dažnam pačiais neįdomiausiais dalykais. Aistės laišką skaitytojoms rasi naujausiame PANELĖS vasario numeryje!

Knygų klubas - puiki galimybė laimėti vieną iš įtraukiančių ir specialiai jaunajai auditorijai skirtų knygų! Kokia knyga taps tavo favorite šį mėnesį? Apačioje rasi formą, kurią užpildžiusi gali laimėti vieną iš šaunių knygų.

Leidykla „Alma littera“ Agnė Gilytė „Spintologija. Teen“

Garsi stilistė Agnė Gilytė pažada, kad daugiau nebereikės sukti galvos ieškant atsakymo į klausimą „Ką rengtis?. Knygoje ji padės rasti trūkstamas detales tame chaose, kuriame kartais jaučiasi atsidūrusi kiekviena paauglė. Tiesiu ir žemišku stiliumi autorė pateikia daugybę patarimų, kaip pirkti, kaip pertvarkyti spintą, kaip atrasti savo stilių ir t. t.

Laimėtojas skelbsime vasario 23 d.

Jandy Nelson, Annalisa Strada „Plona rausva linija“

Paaugles nuo moterų skiria plonytė linija. Visos ją peržengia. Visos siekia tapti suaugusios. Kai šia linija tampa rausva nėštumo testo juostelė, viskas gerokai pasunkėja... Perla – sportiška mergina, jos didžiausia aistra – bėgimas. Šešiolikmetės mama griežta ir niekada neklystanti, tėtis nuolat kažkur išvykęs, o su geriausia drauge Alegra jos neišskiriamos. Merginos dalijasi visais džiaugsmais, skausmais ir kilogramais ledų. Perla rankose laiko nėštumo testą. Ji pastojo po vienintelio greito ir nuviliančio „pasimatymo“ su nuolat merginų apsuptu gražuoliuku Cezariu, kurį jau seniai buvo įsimylėjusi. Perla – protinga, blaiviai mąstanti mergina, bet pakako tik kartą užsimiršti, pamesti galvą, ir tai buvo lemtinga... Ką dabar daryti?

Leidykla „Vaga“ Jessica Kerwin Jenkins - Visas pasaulio laikas

Smagi, netikėta ir žaisminga amerikiečių autorės Jessicos Kerwin Jenkins knyga „Visas pasaulio laikas“ atveria spalvingų istorijų paletę – pasakoja apie intriguojančius skirtingų pasaulio šalių papročius ir nuodėmingus malonumus, kuriuos tiksintis laikas neša iš vienos epochos į kitą. Autorė kviečia stebėti, kaip manieringai karalienės Elžbietos rūmuose tiesiama staltiesė; pasidomėti, kodėl Nostradamas tikėjo, jog uogienės turi afrodiziakų savybių; leistis į juslingą smilkalų pasaulį XV a. Japonijoje; žavėtis Londono auksinio jaunimo žaidimais ieškant lobio ir muzikos revoliucija, žinoma bibopo vardu. Visas pasaulio laikas – tarsi priešnuodis šiuolaikiniam laiko planavimo ir griežtų dienotvarkių kultui – atgaivina pamirštus praeities lobynus, įkvepia aistrą gražiam gyvenimui čia ir dabar.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis