KONKURSAS BAIGTAS. Atsakyk, kokia yra tavo įdomiausia veikla lyjant lietui ir laimėk kvapnią „Durance“ žvakę!

Laimėtoja yra Rita Morujevaitė, susieksime su ja asmeniškai. Ak, ta lietuviškoji vasara... Vis lyja ir lyja, todėl vietoje visą šaltąjį sezoną planuotų linksmų veiklų gamtoje renkamės jaukų poilsį namuose. O koks poilsis be jaukios ir harmoningos atmosferos?

Namų dvasią puoselėti padeda jaukumą suteikiančios žvakės ir nuosabūs kvapai. Lietingomis dienomis norisi likti namuose ir vakarus leisti su įdomia knyga? Susikurk puikią atmosferą užsidegusi žvakę, kurią gali laimėti atsakiusi į paprastą klausimą konkurso apačioje.

Laimėtoją skelbsime liepos 19 d.

DURANCE pristatp naują žvakę ir naujus namų kvapus. Fragrance library - tai Durance kompanijos kvapų linija namams. Pagaminti laikantis antikinių Grasse parfumininkų tradicijų, Durance kvapai ne tik padeda sukurti malonią namų atmosferą, bet ir yra nuostabus dekoracinis elementas.

Durance Cashmere Wood žvakė - tai retas ir ypatingas medienos kvapas, kuriame susipina paslaptingos rūšys (kendras, sandalmedis, kašmyras) ir yra apgaubiamos ambros ir vanidėls jausmingomis natomis. Vaškinė žvakė, prisotinta Graso kvapų, - savitas interjero akcentas. Kaip naudoti: žvakė geriausiai degs ir jos ilgiau užteks, kai vienu metu ją deginsite ne trumpiau nei valandą.

Durance Scented Bouquet difuzeris - stilizuotame buteliuke patalpintas kvapnus skystis, kildamas lazdelių ar gėlės stiebu, pražysta nuostabiausiais ambros, cinamoninio apelsino vyšnios, medvilnės, apelsino, jazmino, levandos, rožės, vanilės- Ylang, verbenos žiedais ir kt. „Fragrance Library“ - tai daugiau nei kvapų linija, tai gyvenimo būdas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis