Yra 2 merginos, nukonkuruojančios ir garsiąsias Jenner sesutes (FOTO)

Vanessa Hudgens yra daugumai gerai žinoma aktorė, o jos seseuo Stella taip pat pramogų pasaulio atstovė, tik ši atlikėja turi kiek mažiau gerbėjų.

Tačiau seserys Vanessa ir Stella Hudgens - kietas riešutėlis. Jos mielai pozuoja kartu, dviese vaikšto į renginius ir, žinoma, dalijasi bendromis nuotraukomis "Instagram" paskyrose. Vanessos "Instagram" profilį seka jau 10 milijonų gerbėjų, sesers Stellos kol kas tik 1 milijonas.

sista sista 👯

A photo posted by @stellahudgens on


lovers in the backseat

A photo posted by @stellahudgens on


Ladies night @stellahudgens @nataliesaidi

A photo posted by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on


@stellahudgens and I welcome our family member @austinbutler to the INSTAGRAM TRIBE!!!!! If you want to see a refreshingly beautiful IG follow him nowww. He's much cooler than I am😝❤️🎉

A photo posted by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on


Bet viešumoje kartu pasirodžiusios seserys sprogsta tarsi bomba, fotografai jas gaudo iš visų kampų, žurnalistai pešasi dėl interviu, trūksta tik reklaminių pasiūlymų. Galbūt juos gavusios žavios tamsiaplaukės populiarumu perspjautų net garsiąsias seseris Kylie ir Kendall Jenner arba manekenes Gigi ir Bellą Hadid.

Seserys Hudgens, Vida Press nuotr.

Stella Hudgens ne tik puikiai dainuoja, bet ir demonstruoja įspūdingus šokių judesius. Jaunėlei Vanessos sesutei karjera dar prieš akis, tad galbūt netrukus turėsime naują geidžiamiausią žvaigždutę.

Seserys Hudgens, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis