„Victoria secret“ šou: viena iš dalyvių grožiu pralenkė visas (FOTO)

Vakar Paryžiuje praūžęs kasmetinis Victoria Secret apatinio trikotažo šou kaip visuomet sutraukė būrį stebėtojų. Iš viso pasaulio į renginį atvykę fotografai nespėjo gaudyti nuostabų grožį atskleidžiančių kadrų. Pasižvalgyti tikrai buvo kur!

Kendall Jenner buvo papuošta ugninių atspalvių apatiniu trikotažu bei auskarais iki krūtinės. Kendall kaip visuomet atrodė nepakartojamai ir... santūriai. Manekenės skiriamasis ženklas ant podiumo - rimta išraiška ir susitelkęs žvilgsnis.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Pastebimai sulieknėjusi manekenė Gigi Hadid leido sau pabūti ir gundančia viliokle, ir valiūkiška stileiva. Gerbėjams spręsti, kuris apatinis trikotažas Gigi tiko labiau, vis dėlto niekas nepaneigs fakto, jog Gigi grožiu aplenkė visas.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Gigi sesutė, taip pat modelis Bella Hadid sužibėjo tviskančiomis detalėmis, o įvaizdį pagyvino tikromis povo plunksnomis. Gana tradiciškas, tačiau visų be galo mylimas angeliukių įvaizdis.

Bella Hadid
Bella Hadid
Vida Press

Koks šou be senbuvių angeliukių? Visuomet besišypsanti ir skleidžianti pozityvą ant podiumo pasirodė Adriana Lima, kurią dizaineriai papuošė kabančiais drugiais bei kyšančiais burbuliukais.

Adriana Lima
Adriana Lima
Vida Press

Alessandra Ambrosio šou visuomet ruošiasi atsakingiausiai, todėl jos pamėgta Viduržemio jūros dieta iš tiesų padarė stebuklus - nuostabaus grožio plaukai ir nepriekaištingos kūno formos.

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio
Vida Press

Lily Aldridge išsiskyrė kuklumu, tačiau žibantis apatinis trikotažas jai kuo puikiausiai tiko.

Lily Aldridge
Lily Aldridge
Vida Press

Ir pabaigai... vienos iš gražiausių pasaulio moterų tituluojamos manekenės Irinos Shayk pasirodymas. Prie ilgaulių lakuotų batų bei elegantiško apatinio trikotažo Irinai buvo priderintas plasnojantis smėlio atspalvio paltas.

Irina Shayk
Irina Shayk
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis