Vasaros darbas: dėl šio pasiūlymo ilgai svarstytų ir drąsiausios merginos

Vasaros sezonu daugelis moksleivių ir studentų ne gulinėja paplūdimyje ir gaudo saulės spindulius, o prasmingai leidžia šiltąjį sezoną užsidirbdami. Džiugesio, kuris kyla atėjus rugsėjo 1 d. kišenėse liečiant nemenką pinigų sumą, nenukonkuruos niekas.

Galimybė užsidirbti vilioja dar ir dėl to, jog tai puiki gyvenimiškoji patirtis bei, žinoma, nauji potyriai, išbandymai. Viena iš populiariausių jaunų merginų vasaros darbų pozicijų - auklės darbas. Ne kiekviena ryžtųsi prižiūrėti svetimus vaikus, tačiau mylinčios mažuosius bei atsakingos merginos už svetimų vaikų priežiūrą gali užsidirbti nemenką pinigų sumelę.

Didžiulė pinigų suma siūloma vienai drąsuolei, kuri ne tik nepabūgs prižiūrėti energingų dviejų berniukų, bet ir susitaikys su tuo, jog namuose, kuriuose dirbs, patirs įvairių keistų ir logiškai nepaaiškinamų potyrių. Škotijoje vieno miestelio pakraštyje stūkstančio namo šeimininkai jau penktąjį kartą ieško auklės, kuri nepabijotų prižiūrėti jų du mielus berniukus name, kuriuose vaidenasi.

Šmėkla
Šmėkla
Shutterstock

Visiška teisybė - net penkios auklės paliko namus neapsikentusios namuose vykstančių keistų reiškinių. Anot jų, namuose auklės nuolatos girdėdavo šiurpius balsus, žingsnių garsus, regėdavo nuo sienų nukrentančius paveikslus bei kitus įvairius daiktus, stūksančius lentynose. Labiausiai aukles namų aura gąsdindavo naktimis - auklių teigimu, nakties metu įvairių paranormalių reiškinių pagausėdavo, jie tapdavo dažnesni.

Vargu, ar keistais nutikimais skųstųsi net penkios iš eilės vaikus prižiūrinčios auklės. Tai, jog šiuose namuose vaidenasi, patvirtina ir kaimynai - anot jų, ypatingai baugina iš namo sklindantys neįprasti garsai. Šeima, gyvenanti name ir ieškanti auklės savo vaikams jau priprato prie keistų reiškinių ir net neketina palikti gyvenamosios vietos.

Visgi surasti bebaimę auklę jiems yra sunki užduotis. O tu ar noriai priimtum nors ir dosnų, tačiau baugų pasiūlymą?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis