„Vampyrų dienoraščių“ fanus pasiekė žinia, kuri privers išsitraukti nosinaites (FOTO)

Liūdnos žinios, žiūrimiausio serialo apie vampyrus gerbėjos. Vampyrų dienoraščių kūrėjai pranešė, jog paskutiniajame serialo sezone mirs vienas iš pagrindinių serialo herojų.

Serialo kūrėjai paskelbė intriguojantį pranešimą, kuriame apibūdinama scena iš serialo: „Elena verkia. Stovėdama kapinėse, kur Elena pasakė daugybę sudie ir net su keliais pasisveikino, ji yra apsupta tų, kuriuos mylėjo ir myli. Na, beveik visų. Vienos asmenybės trūksta. Ar mes pamiršome paminėti, jog tai laidotuvės? Tai yra atsisveikinimas - ir labai labai liūdnas“

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Viena iš serialo kūrėjų Julie Plec teigia, jog ši emocinga scena, kuriame pasirodo Elena (aktorė Nina Dobrev) reiškia, jog su vienu iš pagrindinių serialo herojų teks atsisveikinti. Gerbėjams tai - skaudus smūgis, mat dauguma serialo žiūrovų su nuo pat serialo pradžios vaidinusiais aktoriaus yra taip susigyvenę, jog liūdna sužinoti, kad vieno jų nebeliks.

Tiesa, kas yra konkretus herojus, kurio laidotuvėse dalyvauja Elena, serialo kūrėjai nepraneša ir ragina laukti naujausios serialo serijos, kuri pasirodys kovo 10 d.

Kas bus tas herojus, kurį serialo kūrėjai užkas po žeme? Belieka tik spėlioti ir su nekantrumu laukti naujosios serijos. Jei ir tu esi tikroji Vampyrų dienoraščių fanė, šią datą pasižymėk raudonai ir atsargai pasidėk šalia nosinačių - kas žino, galbūt verksi kur kas graudžiau nei verkia Elena.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis