Vaivorykštė: legendinių aktorių dukra plaukų spalvą keičia kaip kojines(FOTO)

Įvairiausių vaivorykštės spalvų „undinėlės plaukai“ - vis dar neapleidžia madingiausių „trendų“ sąrašo. Merginos dažo plaukus dažais, spalvina kreidelėmis ar naudoja specialius purškalus.

Praeityje seksualumo simboliu laikytos aktorės Kim Basinger bei aktoriaus Aleco Baldwino 18-metė dukra manekenė Ireland taip pat neatsilieka nuo naujausių šukuosenų madų. Atrodo, kad mergina savo plaukų spalvą keičia pagal nuotaiką: vieną dieną ji - platininė blondinė, kitą - ryškia mėlynplaukė, o trečią savo kasas paryškina alyviniais atspalviais.

Vida Press

187cm ūgio manekenė, kuri grožiu ir panašumu prilygsta garsiajai mamai, prieš keletą mėnesių duodama interviu žurnalui „People“ atskleidė, kad būtent mama ir paragino ją natūraliai tamsius plaukus dažyti šviesiai.

Vida Press

Kiekviena nauja plaukų spalva su draugais ir gerbėjais Ireland mėgsta pasidalinti ir socialiniuose tinkluose, o po naujausia nuotrauka, kurioje matyti ataugusios natūralios spalvos plaukų šaknys, mergina parašė: „Stilius - amžinas, plaukų spalva - eee, nelabai“. Ar tai reiškia, kad ir vėl galime tikėtis naujos ryškios spalvos?

Vida Press

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis