Tūkstančius sekėjų turintis sportiškasis Elonas Penikas: kiekviena mergina privalo savimi rūpintis (FOTO)

Šią savaitę dedikuojame sportui bei dailaus kūno kultui. Vakar kalbinome fitneso deivę Eglę, o šiandien bendraujame su merginų numylėtiniu, tūkstančius sekėjų socialiniame tinkle turinčiu sporto guru Elonu Peniku.

Elonas gali pasigirti ne vien įspūdinga išvaizda - kartu su savimi jis nešiojasi žinių apie gražų bei sveiką kūną bagažą. Vaikinas sutiko su mumis pasidalinti savo turimomis žiniomis apie sportiško kūno puoselėjimą ir specialiai PANELEI atskleidė veiksmingiausius sporto pratimus merginoms! Pasiruošusi sporto valandėlei?

Kaip prasidėjo tavo draugystė su sportu, kada pradėjai sportuoti?

Draugystė su sportu prasidėjo jau nuo mažų dienų. Pirmasis mano pasimatymas su juo buvo krepšinio aikštelėje ir ši draugystė truko maždaug apie dvyliką metų. Formuodamas savo, kaip krepšininko, įgūdžius ir stebėdamas užsienio atletų vaizdo įrašus, supratau, jog būtų puiku pagerinti ir savo fizinius duomenis. Būtent todėl būdamas aštuoniolikos užsukau į sporto klubą, kuriame iki šiol tobulinu kūno formas.

Turi daugybę sekėjų Facebooko ir Instagramo tinkle. Kaip didini jų gretas, kokių veiksmų imiesi?

Perku sekėjus, kaip ir dauguma aplinkui.... Juokauju (šypsosi). Jei kalbant rimtai, jokių specialių būdų didinti sekėjų skaičių nesu išradęs. Tiesiog stengiuosi į savo socialines paskyras kelti kuo daugiau turinio: nuotraukų, motyvacinių vaizdo įrašų, pamokančių komentarų ir t.t. Mėgstu ir papokštauti, todėl sėkėjų gretos pačios pildosi.

Lats were made, to get you laid 😌 #jeffseid #fitness #morning #muscle #gym #sport #goals #aesthetic #zyzz #MyProtein #supplements #dedication #motivation #sponsor #summer #body #boy #tan #follow #followme #followback #follow4follow #fibo #expo #life #lifestyle #support #dubai #abs #repost

A photo posted by Elonas Penikas (@elonaspe) on Aug 15, 2016 at 9:05am PDT

Ar intensyviai sportuojant tenka atsisakyti kokių nors malonumų (gardaus maisto, buvimo su draugais ir panašiai)?

Ko gero, vienintelis šio gyvenimo būdo minusas ir yra maisto ribojimas. Tačiau atsisakę gardaus maisto ir pritaikę tinkamą mitybą jūsų kūnui, jausitės kur kas energingesni ir žvalesni, būsite sveikesni, nes skrandis nebus perpildytas nereikalingais ir sunkiai virškinamais produktais, taip pat laikui bėgant gražės ir kūno linijos. Aš pats sportuoju septynis kartus per savaitę, tačiau daugiau nieko atsisakyti nereikia. Moku planuoti savo laiką, todėl sporą suderinti su laisvalaikiu, susitikimais su draugais bei darbu tikrai nėra sunku.

Kazkada buvom apsilanke pas Rutele, net torta mum iskepe 💪😎

A photo posted by Elonas Penikas (@elonaspe) on Jun 29, 2016 at 8:34am PDT

Ko gero, sulauki nemažai merginų dėmesio. Ar merginos bando tave pakviesti į pasimatymą,galbūt kažkaip kitaip stengiasi atkreipti dėmesį?

Dėmesio susilaukiu iš tiesų nemažai - ir kviečia, ir gyvai prieina, kalbina, ir per Facebooką baksnoja (šypsosi) Ir ko tik nedaro... Bet šiaip stengiuosi nebūti stuobrys ir patinkančią mergaitę pakviečiu į pasimatymą pats, nelaukiu iš panelių pirmo žingsnio, nes manau, jog tai yra vaikino darbas.

hello baby

A photo posted by Elonas Penikas (@elonaspe) on Jul 19, 2016 at 7:01am PDT

TOBULA MERGINA tavo akimis. Kaip ji turėtų atrodyti, kokias savybes turėti?

Nemeluosiu nei sau nei jums, panelės išvaizda man tikrai yra svarbi. O jei tiksliau, tai ne kiek išvaizda, tačiau savęs prisižiūrėjimas - juk prisižiūrėti save galime visi! Kadangi aš turiu nemažai veiklos, man yra labai svarbu, jog mergina būtų savarankiška, turėtų savo individualios veiklos. Esu sportuojantis, todėl norėčiau, jog mergina taip pat kartas nuo karto užsuktų į sporto salę bei man valgant salotas nesitaškytų padažais iš kebabo (šypsosi).

A pic from Summer #jeffseid #fitness #morning #muscle #gym #sport #goals #aesthetic #zyzz #MyProtein #supplements #dedication #motivation #sponsor #summer #body #boy #tan #follow #followme #followback #follow4follow #fibo #expo #life #lifestyle #support #dubai #abs #repost

A photo posted by Elonas Penikas (@elonaspe) on Sep 5, 2016 at 12:36pm PDT

Taip pat norėčiau merginos, kuri būtų pozityvi, kaip ir aš, nes tik su tokiu žmogumi gali būti laimingas ir kažką pasiekti kartu. O šiaip mano tobula mergina turėtų būti simpatiška bei prisižiūrinti, savarankiška bei į pasaulį žiūrinti iš teigiamos pusės.

Bijai suklyst - Bijai gyvent #jeffseid #fitness #morning #muscle #gym #sport #goals #aesthetic #zyzz #MyProtein #supplements #dedication #motivation #sponsor #summer #body #boy #tan #follow #followme #followback #follow4follow #fibo #expo #life #lifestyle #support #dubai #abs #repost

A photo posted by Elonas Penikas (@elonaspe) on Aug 31, 2016 at 7:37am PDT

Kokią sporto rūšį ar konkrečius pratimus rekomenduotum merginoms?

Kadangi mane labiausiai žavi fitnesas, tai jį ir rekomenduočiau. O pratimai priklauso nuo poreikių. Kadangi sporto klube treniruoju žmones asmeniškai, žinau, ko dažniausiai merginos nori. Jos visos nori laibų ir stangrių kojų, riesto užpakaliuko ir tvirto pilvo preso.

Norint tai pasiekti, geriausi pratimai yra pritūpimai bei įtupstai. Kaip juos atlikti? Visuomet tūpkite giliai, nugarą laikykite tiesiai ir nebijokite raumens deginimo skausmo. Jei skauda, vadinasi - progresuoja, tačiau nesumaišykite šio skausmo su sąnarių skausmu, nes būtent šis skausmas jus privers ne prie riesto užpakaliuko, bet prie lankymosi pas daktarus, kuriuose teks pakloti apvalią pinigų sumelę.

Myprotein stuff 👇👇 @myproteinru

A photo posted by Elonas Penikas (@elonaspe) on May 24, 2016 at 3:15am PDT

Kas liečia pilvo raumenis, juos geriausiai ištreniruosite atlikdamos paprastus susirietimus bei kūno laikymus ant alkūnių (planche). Taip pat Youtube kanale galie rasti labai puikių pilvo preso pratimų programėlę 8 minutes abs, ten labai daug veiksmingų bei įdomių pilvo preso pratimų variacijų. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis