Top 2: Lietuvos įsimylėjėlių poros, sudrebinusios „You Tube“ tinklą (FOTO)

Romantiniai filmai, knygos ir istorijos nuo seniausių laikų domina įvairaus amžiaus kategorijos žmones. You Tube tinklas - puiki vieta, kuriame galima skleisti savo jausmus, ypač kuriant linksmus vaizdo įrašus. Šios dvi socialiniuose tinkluose žinomos ir nemenką sekėjų ratą turinčios porelės nesuvaidintomis emocijomis bei jausmais užvaldė You Tube lankytojų širdis.

Dvidešimtmetis Rokas Valančius, internete geriau žinomas kaip Rokashh užsiima linksmų vaizdo įrašų kūryba. Šie vaizdo įrašai jau pritraukė beveik 30,000 sekėjų! Vaikinas neseniai padrąsino ir savo ilgaplaukę merginą Agnę Matuzaitę prisijungti prie šios veiklos, ji startavo su AgneMat kanalo pavadinimu ir jau gali pasigirti 10,000 prenumeratorių skaičiumi.

Kas pastūmėjo žengti į You Tube pasaulį?

Rokas: Prieš pradedant kurti vaizdo įrašus buvau labai didelis Pewdiepie fanas, jis buvo vienas didžiausių mano įkvėpimo šaltinių. Taip pat norėjau pademonstruoti savo montavimo sugebėjimus.

Agnė: Nuo ankstyvos vaikystės stebėdavau vaizdo įrašus You Tube platybėse. Visada troškau tai išbandyti, bet nedrįsau dėl gąsdinančios kritikos, apkalbų. Taip ir būčiau nepradėjusi, jei ne Rokas, kuris mane padrąsino įkelti pirmąjį vaizdo įrašą.

Visiems žinoma, kad vaizdo įrašų viešinimas turi ne tik gerąją pusę, bet ir blogąją. Kokia ji?

Rokas: Mane labiausiai gąsdina, kad niekada negali žinoti, kokia asmenybė slepiasi kitoje kameros pusėje. Užsienyje buvo toks atvejis, kad vlogeris atrodė laba geras, nuoširdus, o slapčia prašydavo savo mažamečių fanų apnuogintų fotografijų.

Agnė: Aš manau, kad blogoji pusė yra ta, jog neišvengiamai sulauki nepagrįstos kritikos. Įdedi daug laiko bei pastangų į kūrimą, o žmonės to neįvertindami apšmeižia tave.

Kaip manote, kuo patraukiate žiūrovus?

Rokas: Tikriausiai, kad savo keistais juokeliais, asmenybe ir išvaizda, galbūt netgi ir montažo sugebėjimais.

Agnė: You Tube tinkle svarbiausia pozityvumas. Žmonėms patinka vaizdo įrašai, kurie sukelia šypseną ir geras emocijas, todėl juos kurdama stengiuosi būti geros nuotaikos bei spinduliuoti šilumą. Gera nuotaika persiduoda žiūrovams, o tai juos ir pritraukia.

Ar žinomumas nekenkia Jūsų pačių santykiams?

Rokas: Mus palaiko nemažas kiekis žmonių, tai džiugina. Manau, kad tai tik sustiprina santykius, nes mes stengiamės kažką gero sukurti kartu, ne vien atskirai. Man pačiam patinka žiūrėti porų filmukus, kai jie kur keliauja ar tiesiog filmuoja kokį iššūkį.

Agnė: Pritariu Rokui. Mums labai pasisekė, kad atsiranda daug žmonių, kurie palaiko mūsų santykius, tai padeda kartu siekti savo svajonių.

Kokie Jūsų ateities planai?

Rokas: Kalbant apie mus, planuojame kartu gyventi Švedijoje. Ten dirbtume ir studijuotume. Be galo laukame tos dienos, kai galėsime gyventi kartu. Vloginimui žadu pradėti skirti dar daugiau laiko, ypatingai angliškam kanalui (RokasThings), bet pasistengsiu neapleisti ir lietuviškojo.

Agnė: Draugaujame per atstumą, tad pirmiausia noriu pabaigti mokyklą, kad pagaliau galėtume kartu gyventi Švedijoje. Manau, jog ir toliau užsiimsiu vaizdo įrašų kūryba, nes man ši veikla patinka.

Dar viena, populiarumu nė kiek nenusileidžianti saldžioji porelė – Deimantė Vaičiūtė, daugeliui žinoma tiesiog kaip Dejmukas ir jos vaikinas Edvinas Fruktas. Užsiimanti dainavimu mergina skaičiuoja dienas iki savo pirmojo kanalo gimtadienio, kuris per metus sulaukė 18,000 gerbėjų. O besidomintis video montavimu ir koregavimu Edvinas džiaugiasi 10,000 prenumeratorių gausa.

Neseniai įkūrėte savo bendrą kanalą, kaip kilo tokia idėja?

Deimantė: Jau seniai svarstėme apie tai, bet vis atidėliodavome. Lietuvoje kartu vaizdo įrašus kuriančių porų yra labai mažai. Nusprendėme išsiskirti išbandydami šį variantą.

Edvinas: Kadangi tiek į mano, tiek į Deimantės kanalą keldavome mūsų bendrus vaizdo įrašus, kurie sulaukdavo didelio dėmesio, nusprendėme sukurti būtent tokiems vaizdo įrašams sukurti atskirą paskyrą. Mūsų kanalas (Dou Rules) per daugiau nei savaitę sulaukė virš 10,000 sekėjų susidomėjimo.

Ar reikia pasižymėti fantazija galvojant filmukų tematikas?

Deimantė: Būna tikrai nelengva. Tačiau esame labai „užsidegę“ ties filmukų kūrimu, tad susėdame kartu ir galvojame ką galėtume šiandien nufilmuoti. Norime, kad tai būtų įdomu ir mums, ir mūsų mylimiems žiūrovams. Visada kartu „sulipdome“ kokią mintį, kurią ir įgyvendiname.

Edvinas: Visada atsižvelgiame į tai, ką labiausiai žiūri žmonės ir į tai, ką girdime aplinkui mus. Pavyzdžiui, pastaruoju metu, daug girdime apie norinčius pradėti vloginti jaunuolius. Tad nutarėme nufilmuodami vaizdo įrašą, ką turėtų žinoti kiekvienas pradedantysis kūrėjas. Manau, kad tie patarimai jiems padės.

Su kokiais santykių išbandymais teko susidurti dėl to, jog esate populiarūs?

Deimantė: Oi, nutinka visko. Būna, jog pasipykstam dėl įvairiausių situacijų, atsiradusio pavydo. Bet mes viską išsprendžiame ir judame tolyn!

Edvinas: Nenoriu, jog tai skambėtų savanaudiškai, tačiau visuomet kažkuri dalis mus žiūrinčių žmonių mato, jog mes tobulėjame, tad vis kažkaip bando mums pakenkti. Tačiau jų pastangos neigiamai paveikti mums yra kaip eilinis kalniukas, kurį mes sėkmingai perlipame ir tęsiame savo kelionę kartu.

Ar jaučiatės įvertinti už savo darbą ir atsidavimą kuriant?

Deimantė: Tikrai taip, esu be galo dėkinga visiems žiūrovams, kurie mus palaiko. Jų dėka visa tai pasiekiau ir esu labai patenkinta.

Edvinas: Prenumeratorių skaičiukas kyla greičiau nei tikėjausi. Tai labai motyvuoja siekti tikslų toliau, turime jų labai daug, kai ateis laikas mes juos visus įgyvendinsime!

Kaip savo You Tube kanalą įsivaizduojate po kelerių metų?

Deimantė: Tikimės, jog neprarasime noro kurti, nepritruks idėjų, kad pritrauksim dar daugiau žiūrovų. Norim skleisti gerumą, toleranciją bei meilę.

Edvinas: Kaip Deimantė ir minėjo, stengsimės išmąstyti naujus sumanymus ir sukurti tai, ko dar nebuvo tarp Lietuvos vlogerių. Tikimės, jog sekėjai padės mums tobulėti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis