Tokio gražuolio Channingo Tatumo dar nematei... (VIDEO)

Aktorius Channingas Tatumas ne tik talentingas, bet ir be galo šmaikštus aktorius. O dabar, pasirodo, dar ir dainininkas!

Channingas kartu su savo mylimąja aktore Jenna Dewan dalyvavo šmaikščiame Lip Sync Battle šou, kurio metu gražuolis aktorius persikūnijo į garsiąją atlikėją Beyonce ir atliko pasirodymą pagal jos energingąją dainą Who Run The Word.

Channingo žmona Jenna viso pasirodymo metu šypsojosi ir negailėjo entuziazmo pritardama smagiam vyro šokiui. Regis, Magiškojo Maiko filmavimo metu išsiugdyta šokių patirtis Channingui dar ir kaip padėjo!

Pasirodymo pabaigoje ant scenos pasirodė ir pati karalienė Beyonce, kuri su Channingu smagiai užbaigė šou. Gerbėjai netruko juokauti, jog tokį Channingo pasirodymą galima įvardinti kaip Cha'yonce - pusiau Channingas, pusiau Beyonce!

Dar vėliau ant scenos užlipo ir Beyonces mylimasis Jay - Z, kuris negalėjo sutramdyti juoko. Aww... ar ne miela - tiek Channingo, tiek Beyonces mylimieji visa širdimi palaikė savo brangiausiuosius.Čia tai tikri #relashionshipgoals!

Šmaikštųjį video su Cha'yonce rasi ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis