Tobuliausia aktore vadinta Michelle Pfeiffer: amžius sunaikino jos grožį? (FOTO)

Tobulų nėra, tačiau neišvardinamoje gausybėje filmų suvaidinusi aktorė Michelle Pfeiffer iki šiol vadinama ne tik viena talentingiausių amžiaus aktorių, bet ir tobulo grožio moterimi. Jaunystėje buvusi tikra žavesio bei stiliaus ikona šiandien ji išlieka lygiai tokia pati elegantiška.

Lieknutė kaip ir kadaise, išraiškingų akių bei sveikų, ilgų plaukų savininkė - tokia šiuo metu yra Michelle, kuri ir toliau sėkmingai atlieka vaidmenis kine. Nors norėtųsi, jog labiau nei išvaizdos kaita būtų vertinamas Michelle talentas ir didžiulis indėlis kino pasaulyje, kai kurie vis dar negali susitaikyti su tuo, jog garsiosios aktorės išvaizda metams bėgant keičiasi.

Natūralu - aktorei penkiasdešimt devyneri, tad naivu tikėtis, jog Michelle veido oda išliks tokia pati, kaip buvo dvidešimties. Vis dėlto daugelis Michellei turi priekaištų dėl per menko kilogramų skaičiaus. Holivude žinoma, jog garsi aktorė kone visą gyvenimą laikėsi dietų, ribojo kalorijas, nors iš prigimties yra smulkaus sudėjimo. Norėdama išlaikyti sveiką savijautą ir dailią figūrą ji iki šiol neretai badauja, tokiu būdu ne tik valydamasi organizmą, bet ir norėdama numesti keletą nereikalingų kilogramų. Tokio gyvenimo būdo šalininkai teigia, jog šis sveikatinimasis Michelles išvaizdai ne į naudą, mat kiek papilnėjusi ji atrodytų sveikesnė, veido oda neatrodytų tokia suglebusi, o skruostų zona būtų pilnesnė.

Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Vida Press

Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Vida Press

Michelle turi stiprų atkirtį tokioms kalboms - ji trokšta būti energinga ir judri, tad papildomi kilogramai jai tik trukdytų. Amžius aktorei toli gražu neatrodo kliūtis ir toliau kurti sėkmės susilauksiančius vaidmenis, tad kliautis kitų žmonių pastabomis jai atrodo bereikšmis poelgis. Michelles grožis nuvyto, ar priešingai, sustiprėjo, kai ji tapo brandesne, siūlome spręsti patiems.

Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Vida Press

Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis