„Titaniko“ žvaigždė - nebeatpažįstama (FOTO)

Žiūrint legendinį „Titaniko“ filmą daugeliui merginų širdys greičiau plakė ne tik stebint Leonardo DiCaprio vaidybą. Moterišką auditoriją buvo pakerėjęs ir aktorius Billy Zane, atlikęs Kaledono vaidmenį.

Nors garsiajame filme aktorius įkūnijo blogietį, nemažai daliai merginų jis buvo net dailesnis nei Leonardo DiCaprio personažas Jackas. Putlios lūpos, vyriška figūra, kerinti šypsena ir velniūkščio akys - būtent tokį Billy atsimena Titaniko gerbėjai.

Billy Zane
Billy Zane
Vida Press

Šiuo metu Billy - jau penkiasdešimt metų. Tiesa, net vaidindamas Titanike Billy privalėjo ant galvos nešioti peruką, mat aktorius pradėjo anksti pilkti, tačiau tai visai nesutrukdė jam skleisti savo žavesį ir sukurti daugybę kitų vaidmenų tiek filmuose, tiek serialuose.

Vis dėlto ištikimiausių Titaniko gerbėjų laukia ne kokia žinia - naujausiose fotografijose aktorius atrodo gerokai pasikeitęs.

Tai, kaip šiandien atrodo Billy Zane, pamatysi ČIA ir ČIA.

Priaugęs kiek svorio Billy mėgavosi popiete su draugu, kai jį užklupo paparaciai. Na, ar beatpažintum buvusį gražuolį? Jis atrodo atsipalaidavęs ir patenkintas savo gyvenimu, tačiau vargu, ar gatvėje į jį atsisuka gerbėjai...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis