Tikrasis veidas: ištekėjusi „Gossip Girl“ žvaigždė nebijo parodyti netobulumų(FOTO)

Sakoma, kad įsimylėjusios merginos – pačios gražiausios. Panašu, kad serialo „Gossip Girl“ žvaigždė Leighton Meester vis dar išgyvena medaus mėnesį: vasarį už aktoriaus Adamo Brody ištekėjusi Leighton spinduliuoja natūraliu grožiu ir net oficialiuose renginiuose rodosi beveik be makiažo.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Leighton Meester
Leighton Meester
Vida Press

Tokijuje Leighton pristatė prabangaus prekės ženklo „St.Rillian“ kvepalus ir žavėjo susirinkusius savo jaunatviška išvaizda: 28 metų aktorė vilkėjo trumpą šviesių atspalvių suknelę, jos plaukus puošė lengvos bangos, o įvaizdį užbaigė lakuoti bronzos spalvos aukštakulniai.

Leighton Meester
Leighton Meester
Vida Press

Leighton gali didžiuotis savo aristokratiškai šviesia oda be jokių netobulumų – renginio metu aktorės veidas tiesiog švytėjo nepaisant nuovargio, dėl kurio „kaltas“ ilgas skrydis į Japoniją ir laiko skirtumai.

Leighton Meester
Leighton Meester
Vida Press

Seriale „Gossip Girl“ Leighton įkūnyta auksinio jaunimo atstovė Blair Waldorf žiūrovus žavėjo stilingais įvaizdžiais ir dažnai ryškiais makiažais, tačiau, panašu, realiame gyvenime aktorė tikrai nebijo parodyti savo tikrojo veido! Net ir jaunesnėms žvaigždėms yra ko pasimokyti...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis