Tavo mylimiausi „X Faktoriaus“ favoritai atsako į 5 smagius klausimus: bus įdomu! (FOTO)

Daugelis tų, kurie stebi pagreitį įgaunantį muzikos šou „X Faktorius“, jau yra išsirinkę muzikinio projekto favoritus. Vienus patraukia stiprus balsas, kitas negali atsigėrėti muzikantų charizma, trečiam svarbiausia, jog atlikėjas puikiai derintų muziką bei judesį scenoje.

Tikriausiai ir tu kiekvieną sekmadienį sergi už savo numylėtinį atlikėją, kuris norėtum, jog taptų nugalėtoju! Vis dėlto gali būti, jog apie savo favoritą dar nežinai... Kviečiame paskaityti X Faktoriaus dalyviams užduotus 5 smagius klausimus, kurie atskleis ne tik įvairių įdomybių apie atlikėjų muzikinę veiklą, bet ir leis juos pažinti iš kiek asmeniškesnės perspektyvos!

Balsingasis merginų numylėtinis MANTAS SAKALAUSKAS pramogų pasaulyje sukasi jau seniai, mat koncertuoja su vaikinų grupe E.G.O.., tad gana dažnas gerbėjų atpažinimas gatvėje jo nestebina. Mantai, patikėk, jei laimėsi X faktorių, populiarumas padidės visu 100 proc. - gatve ramiai bus sunku pražingsniuoti! Belieka tam tik ruoštis, tiesa? Penki klausimai Mantui:

Mantas Sakalauskas
Mantas Sakalauskas
Asmeninio albumo nuotr.

Kaip manai, kokios savybės būtinos keliaujant į sceną?

Pasitikėjimas, atkaklumas, drąsa ir svarbiausia meilė tam, ką darai.

Ar esi atpažįstamas gatvėje?

Šiek tiek. Kartais eidamas gatve pastebiu, jog žmonės atsisukdami nusišypso, ypač merginos.

Kokia buvo tavo mėgstamiausia paauglystės grupė?

Tai grupė Naktinės personos. Net ir dabar tai yra viena mėgstamiausių mano grupių.

Kuo tave žavi lietuvaitės?

Gebėjimu sujungti grožį, moteriškumą ir rūpestingumą viename.

Ar savo ateitį sieji su muzika?

Muzika mane lydi visą gyvenimą, tačiau pradėjęs studijuoti maniau, jog dainavimas taps daugiau hobiu. Vis dėlto dažniausiai būna taip, jog dalykai, kuriuos tu planuoji neišsipildo, būtent taip nutiko ir man. Niekada negalvojęs, jog muzika bus mano gyvenimo kelias, šiandien aš esu didžiausio muzikinio projekto dalyvis.

Nors LAURA GARNYTĖ yra jauniausia šių metų muzikinio šou dalyvė, tačiau tikrai ne pati naiviausia. Užsispyrimo ir atkaklumo nestokojanti mergina scenoje žavi tvirtumu bei pasitikėjimu savo jėgomis. Vis dėlto, pasirodo, turi ir švelniąją pusę, būdingą daugeliui merginų - myli gyvūnėlius ir turi jų net keturis! Penki klausimai Laurai:

Laura Garnytė
Laura Garnytė
Asmeninio albumo nuotr.

Kokia buvo pirmoji tavo dainavimo patirtis?

Pirmoji mano patirtis scenoje buvo, kai man buvo 8 - 9 metai. Mes su sese ir viena vaikystės draugių sugalvojome sukurti pasirodymą pagal mums tada labai patikusią dainą "Dangiški migdolai". Kadangi gyvenu nedideliame kaimelyje, ten visi vieni kitus pažįstame, todėl nebuvo sunku susitarti, kad leistų mums pasirodyti per vieną iš vykstančių renginių. Pamenu, valandų valandas repetavome. Atėjus pasirodymo dienai, visos labai jaudinomės, bet nuėjome ir pasirodėme. Tikriausiai labiausiai džiaugėmės tuo, jog gavome šokolado. Dar ir dabar apie tai pagalvojus negaliu nustoti šypsotis - buvome tokios drąsios!

Į kokios pasaulinio garso žvaigždės koncertą norėtum nuvykti?

Labiausiai norėčiau apsilankyti Adele arba Beyonce koncerte dėl jų nuostabaus vokalo.

Kas yra didžiausi tavo sirgaliai dalyvaujant projekte?

Didžiausi mano sirgaliai dalyvaujant projekte buvo ir bus šeima ir draugai. Jie visada mane palaiko, skatina nesustoti ir eiti į priekį, būna šalia, kai man jų labiausiai reikia.

Ar turi naminį gyvūnėlį? Jei taip, kokį?

Visada turėjau daug naminių gyvūnų. Šiuo metu turiu 2 katinus ir 2 šuniukus.

Trimis žodžiais apibūdink save.

Esu užsispyrusi, draugiška ir labai atvira.

Antrąjį kartą X faktoriuje dalyvaujantis DEIVIDAS VALMA - vienas charizmatiškiausių šou dalyvių. Išvaizdos metamorfozes mėgstantis Deividas nepabijotų ir gyvenamosios vietos pokyčių. Kur šou dalyvis gyventų, jei tai nebūtų mūsų šalis? Sužinosi perskaičiusi penkis Deivido atsakymus.

Deividas Valma
Deividas Valma
Asmeninis archyvas

Kuris Lietuvių atlikėjas ar grupė tave žavi, inspiruoja tave?

Jei atvirai, lietuviškos muzikos dažnai neklausau, bet viena mėgstamiausių atlikėjų yra GJAN. Mane labai mane žavi jos balsas ir pati dainavimo technika.

Koks tau yra geriausias balso lavinimo būdas?

Vienareikšmiškai karaoke vakarėliai! Dar naudoju Smule mobiliąją programėlę. Bet išeiti į barą ir dainuoti karaoke man visada patiko labiausiai! Man patinka tai, jog sutinki daug naujų žmonių, išgirsti daug kitų dainuojančių ir tiesiog linksmai leidi laiką!

Jei negyventum Lietuvoje, kur gyventi norėtum?

Jeigu negyvenčiau Lietuvoje, rinkčiausi gyventi Amerikoje, Australijoje arba Japonijoje!

Ideali mergina tavo akimis?

Ideali mergina yra ta, kuri būna savimi ir nepaisant kitų daromos blogos įtakos visus myli!

Jei būtų galimybė scenoje atsidurti su kuria nors užsienio žvaigžde, kurią pasirinktum?

Šia savaitę tą atlikėją išvysiu gyvai! Kartu su grupe Queen! Vienintelį ir nepakartojamą - Adam Lambert! Jeigu taip atsitiktų, jog galėčiau dalintis su juo bendra scena, mane tektų vežti gaivinti!

Auksinio balso turėtoja JUSTĖ BARADULINAITĖ teigia esanti kiek kukli nepažįstamų žmonių būryje, tačiau kai užlipa ant scenos, visos baimės dingsta. Žinoma, jaudulys būdingas daugeliui pradedančiųjų atlikėjų, tačiau Justė geba kuo puikiausiai su juo susidoroti. Ne veltui baimes šalin vijo ne tik scenoje, bet ir sporto aikštynuose!

Justė Baradulinaitė
Justė Baradulinaitė
Asmeninio albumo nuotr.

Kokios sritys be muzikos tave traukia?

Be muzikos mane traukia sportas, tiksliau komandinis sportas, pavyzdžiui, rankinis, tinklinis ar krepšinis. Pati žaidžiau tiek tinklinį, tiek rankinį, kažkada ir krepšinį žaidžiau, tad komandinis sportas buvo mano kasdienybė. Taip pat prie dar mėčiau ir ietį, man puikiai sekėsi, tik gaila, tai man nebuvo taip įdomu kaip žaisti komandinį žaidimą, tad nedėjau daug pastangų stengdamasi treniruotis.

Koks buvo pirmasis pojūtis, kuomet užlipai ant X FAKTORIAUS scenos?

X Faktoriuje dalyvauju antrus metus iš eilės. Tiesą sakant, su visa muzikos praktine ir teorine dalimi neturiu nieko bendro. Egzistuoja tik didžiulis jausmas muzikai. Dainuodavau namuose viena, kai niekas negirdi, vėliau įsidrąsinusi pradėjau dainuoti mokykloje. Pamenu, kai pirmą kartą užlipau ant X Faktoriaus scenos, viskas buvo taip iš arti - teisėjai, žiūrovai. Viskas buvo labai keista ir net mintyse pradėjau sau kalbėti: "Juste, ką tu čia darai??!" Kai antrą kartą sudalyvavau X Faktoriuje, maniau, kad baimė stovėti prieš visus buvo dar didesnė, tačiau dabar suvokiu, jog esu labiau savimi pasitikinti. Tad antrajį kartą užlipus ant scenos baimė iš tiesų nebuvo tokia didžiulė, kokia buvo pirmą kartą. Šįkart noriu siekti geriausio, sustiprėti tiek profesionaliai, tiek morališkai.

Svajonių šalis, kurią norėtum aplankyti?

Niekada nesu svajojusi apie kažkokią šalį. Galėčiau suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų, kiek šalių esu aplankiusi. Nesakau, kad man nepatinka keliauti, tačiau gal tiesiog tam dar neatėjo laikas. Jei keliaučiau, tai man kiekviena šalis būtų lyg svajonė!

Kaip manai, jaunas amžius dalyvaujant šou – amžius ar privalumas?

Nemanau, kad tai yra privalumas. Vis dėlto pastebėjau, kad žiūrovai mieliau atiduoda savo balsus už žmones, dainuojančius jaunesnėse amžiaus kategorijose. Galbūt tai privalumas, o gal tiesiog neatsirado toks dalyvis, kuris priverstų balsuoti žiūrovus už vyresniojo amžiaus kategoriją.

Kokias žmonių savybes labiausiai vertini?

Kadangi esu labai nedrąsi būdama žmonių apsuptyje, kuriuos mažai pažįstu, nes bijau netyčia parodyti save iš blogosios pusės, mėgstu stebėti aplinkinius. Bandau perprasti, koks žmogus iš tiesų. Primoje vietoje dominuoja geraširdžiai, kurie moka patarti, užjausti, nesielgti savanaudiškai. Žinoma, patinka žmonės su geru humoro jausmu. Dar labai svarbu, kad bendraudama su žmogumi galėčiau juo visapusiškai pasitikėti, jaustis saugi.

Sekėjų būrį socialinėse medijose greitu tempu didinantis MARIUS MICKUS neslepia - kaip ir daugelis atlikėjų, save laiko tikru menininku. Tad ir merginą šalia savęs įsivaizduoja tokią, kuri neslopintų jo meniškos energijos. Gal ir tu save laikai pašėlusia meno gerbėja? Skaityki Mariaus atsakymus!

Marius Mickus
Marius Mickus
Asmeninio albumo nuotr.

Kada pirmą kartą susidomėjai muzika?

Pirmą mano pažintis su muzika įvyko, kai man buvo 10 metų. Vyko kalėdinė šventė ir senelis pagrojo liaudišką melodiją akordeonu, ji iškart man įsiminė ir ją išmokau per 2 savaites. Nuo to prasidėjo mano muzikinis kelias.

Kur dažniausiai tave galima pamatyti leidžiant laisvalaikį?

Mane pamatyti galima daug kur, bet daugiausiai laiko praleidžiu Vilniaus kolegijoje repetuodamas, kartais mane galite pamatyti ir karaokes baruose, kuriuose dainuoju.

Jei būtų galimybė scenoje atsidurti su kokiu nors žymiu Lietuvos atlikėju, tai būtų...

Mano mėgstamiausia atlikėja yra Monique, su ja ir norėčiau kartu padainuoti scenoje.

Kuo dažniausiai pasistiprini po daug energijos reikalaujančių vokalo pamokų ar įvykusio šou?

Miegas yra geriausias vaistas nuo visų nuovargių ir ligų.

Kokias merginų savybes labiausiai vertini?

Mergina turi būti pasitikinti savimi, siekianti savo užsibrėžtų tikslų bei nebijanti krėsti kvailystes su manimi - menininku.

Kai tave vakaro žvaigžde pavadina pati balsingiausia Lietuvos atlikėja Jazzu, galima ir nosį užriesti. Taip daryti neketina X Faktoriaus dalyvė INDRĖ MALAKAUSKAITĖ - JUODEIKIENĖ, kurios talentą jau įvertino ne tik šou komisijos nariai, bet ir žiūrovai. Paprastumu pasižyminti mergina teigia, jog scenoje svarbiausia ne išvaizdos duomenys, o charizma bei iškalba. Indrė šių duomenų tikrai nestokoja, tad laukiame nesulaukiame naujų merginos pasirodymų! Ką į penkis smagius klausimus atsakys Indrė?

Indrė Malakauskaitė - Juodeikienė
Indrė Malakauskaitė - Juodeikienė
Asmeninio albumo nuotr.

Kuris muzikinis žanras tau labiausiai patinka?

Sunku būtų išskirti vieną... Man patinka pop muzika, RnB, Soulas, Funkas.

Ar jauti jaudulį keliaujant ant scenos? Jei taip, kuo jį malšini?

Jaudulys... taip, tikrai labai stipriai jį jaučiu. O kaip numalšinti ir suvaldyti jį, net nežinau. Atrodo, jog anksčiau taip nebūdavo... Galbūt senstu. Baisiausia yra tai, kad per jaudulį nebegali parodyti ką sugebi iš tiesų, nes lieka tik trupinėliai to, ką pasiruošei.

Kur save įsivaizduoji po penkių metų?

Tikrai sieksiu to, kad ir po penkerių metų stovėčiau scenoje ir dainuočiau. Tikiuosi, kad po penkių metų stovėsiu scenoje. Žinoma, svajonė būtų išleisti savo albumą. Ką gali žinoti, galbūt tai pavyks.

Kaip manai, ar graži išvaizda scenoje – būtinybė?

Manau, mes visi esame gražūs. Išvaizda, žinoma, svarbi, norint stovėti ant scenos, bet mano nuomone, svarbiau tai, ką turi pasakyti, o ne tai, kaip atrodai.

Jei reikėtų išskirti lietuvišką ar užsienio dainą, kuri visada priverčia tave šokti, kuri tai būtų?

Čia turbūt pats sunkiausias klausimas, į kurį tikrai neturiu atsakymo, pirmiausia dėl to, kad nesu mėgėja šokti (šypsosi)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis