Tai tu, Cara? Keistas stilius modelį pavertė berniuku (FOTO)

Nemažai žmonių stebina garsios manekenės Caros Delevingne transformacijos. Ant podiumo ar raudonojo kilimo ji - tikra stiliaus bei grožio ikona, neturinti lygių.

O štai gatvėje ji labiau primena ne milijonus už pasirodymą ant podiumo uždirbantį modelį, o berniukiško tipo merginą, kuriai nė motais makiažas ar išpuoselėti plaukai. Niujorko oro uoste paparacių užfiksuota Cara atrodė lyg kitas žmogus - kepurė su emblema slėpė jos plaukus, o veidas buvo padengtas tik drėkinamuoju kremu. Jokios maskuojamos pudros ar skaistalų!

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Šiuo metu žiniasklaida nenustoja skalambijusi apie tariamą Caros lieknumą - nors mergina visuomet buvo itin lieknų kūno formų, šiuo metu ji dar labiau sulyso. Matyt, šis išvaizdos ypatybių komplektas ir davė peno Caros gerbėjams po manekenės nuotraukomis komentuoti, jog ši atrodo tarsi jaunas berniukas. Ar Cara dėl to nuogąstauja? Nepanašu. Gali būti, jog modelio kiogramus tirpdina pašėlęs gyvenimo ritmas, o paprastą Caros laisvalaikio stilių diktuoja tai, jog Cara pavargsta nuo blizgučių pasaulio.

Manekenė ne kartą interviu prisipažino, jog jei būtų jos valia, ji nuolat dėvėtų nutrintus džinsus ir pamirštų kosmetikos priemones. Pasirodo, viduje Cara - visiškas paprastumo įsikūnijimas! Ar dėl to pradėsime ją mylėti dar labiau?

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis