Sveikas kūno formas propaguojanti merginų grupė „Fifth Harmony“ „heiterių“ nebijo (FOTO)

Įprasta manyti, jog pagrindinis bet kurios merginų grupės koziris - grožis. Žinoma, tai tėra priedas prie puikių muzikinių gebėjimų, tačiau niekas nepaneigs, jog dailus makiažas ir puikūs sceniniai drabužiai prideda žavesio.

2012 m. JAV susikūrusi penkių merginų grupė Fifth Harmony, jau spėjusi užkariauti gerbėjų širdis, gali pasigirti ne tik unikaliais balsais, tačiau ir ypatingu grožiu, netelpančiu į standartus. Merginos toli gražu nėra perkarusios manekenės - priešingai, visos gali pasigirti sveikomis bei išraiškingomis kūno formomis.

Body positive - tokią žinią pasauliui nori skleisti penkios merginos, tvirtai sakančios ne dietoms, badavimui ir organizmo alinimui. Nors dauguma pasaulyje egzistuojančių merginų grupių narių dažniausiai yra itin lieknų, sportiškų figūrų, šios penkios merginos - Ally Brooke, Camila Cabello, Dinah Jane, Lauren Jauregui ir Normani Kordei visą gyvenimą buvo pilnesnių formų.

@beacontheatre x 📷 Carl Scheffel / MSG

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on Sep 1, 2015 at 6:05pm PDT

Muzikiniame realybės šou X Faktorius išgarsėjusios amerikietės lyg kometos šovė į muzikinį pasaulį. Hitų Work from Home, Write On Me, Worth It autorės išsiskiria tuo, jog yra tikra svajonių komanda. Merginos pačios rūpinasi savo sceniniu įvaizdžiu, rengia koncertinius turus ir yra geriausios draugės, palaikančios viena kitą įvairiose situacijose. Nejaugi tarp jų nekyla jokių pykčių ar nesutarimų? Priešingai nei kadaise garsi merginų grupė The Pussycat Dolls, iširusi dėl aršios grupės narių konkurencijos, Fifth Harmony merginos pasižymi neįtikėtinu supratingumu ir nuoširdumu.

„Mes visos esame lyg kumštis. Kartu atremiame piktas kalbas, kartu leidžiame laisvalaikį, kartu pietaujame, kartu apsipirkinėjame, kartu ir dirbame“ , - teigė grupės vokalistė Ally Brooke. Tikra harmonija ir vienybė, tiesa?

#VMAs 2015

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on Aug 31, 2015 at 2:22pm PDT

one of our faves from our @seventeen cover shoot. available now 😘

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on Feb 16, 2016 at 4:23pm PST

Thank you for making #WorkFromHome the most added record at Top 40 radio!! 🙏🙏 (link in bio)

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on Mar 2, 2016 at 9:48am PST

Beje, ko gero, daugiausiai pagiežingų kalbų merginos susilaukia dėl savo pasirodymų ant scenos. Merginos mėgsta ganėtinai atviras scenines aprangas - renkasi trumputes sukneles, stilingus iškarpymus ties pilvo sritimi ir nevengia demonstruoti kojų. Oi, kokią neigiamų komentarų laviną internete merginos privalo atremti... Vieni kritikuoja merginų aprangos pasirinkimą, kiti teigia, jog turėdamos kiek pilnesnes figūras jos galėtų jų taip aiškiai nedemonstruoti.

O kai kurių grožio standartų šalininkų teigimu, tokias figūras turinčioms merginoms verčiau iš vis nelipti ant scenos. Palaukite, o ką tuomet reikėtų galvoti apie rubensiškas Adeles ar pietietiškas Jennifer Lopez kūno formas?

Džiugu tai, jog nuo pagiežingų kalbų Fifth Harmony merginos viena kita saugo. Visos už vieną, vienos už visas - tikriausiai toks pasakymas puikiausiai atspindi vis labiau populiarėjančią grupę. Ar ne šaunios šios penkios talentingosios?

#SummerReflectionSantaRosa slaaaayyyyyyed 😍😍😍 📷: raffalamar on twitter

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on Aug 11, 2015 at 10:31pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis