Sužibėti „Instagram“ dar niekada nebuvo taip lengva

Kol daugelis socialinio tinklo „Instagram“ vartotojų sekėjų skaičių didina pasitelkdami daugumai patrauklias nuotraukas ir prie nuotraukos negailėdami „taggų“, kiti sekėjų ratą plečia tuštindami pinigines.

Naujausia mada, kuri ypač populiari JAV - Instagramo sekėjų pirkimas. Už septynis eurus tu gali nuspirkti keletą kavos puodelių, arba... 500 sekėjų. Vienas pasirinkimas tau tik garantuoja žvalumą, o kitas didina tavo įtaką ir atveria kelius į populiarumą. Tad kurį variantą riksiesi?

Tokie internetiniai portalai kaip Buzzoid ir iDigic siūlo savo populiarumą didinti pasitelkiant sekėjų pirkimą. Sekėjų kainuos svyruoja nuo tikrai nedidelių - vos dešimties dolerių iki kur kas labiau tuštinančių kišenę - devyniasdešimt dolerių ir daugiau. Tiesa, už 90 dolerių gaunami ne tik 1000 sekėjų, bet ir milžiniška įtaka virtualiajame pasaulyje. Evanas Asano, vienas iš virtualiosios įtakos marketingo kompanijos atstovų teigia, jog asmens įvaizdžio socialiniame tinkle vaidmuo vienareikšmiškai didėja. „Mūsų kompanija bendarbiauja su Instagram tinklu, o šis turi grupę darbuotojų, kurie dirba su sekėjų skaičiaus didinimu. Šie žmonės užtikrina, jog žmogaus anketa būtų matoma ir sulauktų kuo daugiau peržiūrų bei pritrauktų sekėjus“ , - socialinio tinklo darbo užkulisius pasakoja kompanijos atstovas.

Anot, Evano, į virtualiosios įtakos marketingo kompanijas kreipiasi vis daugiau asmenų, kurie trokšta pagerinti savo įvaizdį socialiniuose tinkluose. Tiesa, viena, kai Instagrame sekėjų skaičių nori didinti šiame tinkle besireklamuojančios mados, technologijų kompanijos, įžymybės ir visai kas kita - paprasti asmenys. Perkančios sekėjus kompanijos dažniausiai nereikalauja grįžtamojo ryšio - joms pakanka vien esamų sekėjų, o paprasti asmenys taip pat dažniausiai perka like paspaudimus, užsisako komentarus“, - pasakoja Evanas.

Taip, galimybė vietoje 100 sekėjų turėti 1000 vilioja daugelį ir nors patuštinus kišenę galima savo Instagramo anketą padaryti kur kas patrauklesne, vien idėja, jog sekėjus užsitarnavai tokiu būdu, nėra pati geriausia. O tu ar ryžtumeisi sekėjų pirkimui?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis