Sunku patikėti, jog šios įžymybės - tokio paties amžiaus (FOTO)

Taip jau yra, jog tokio pačio amžiaus panelės atrodo visai skirtingai. Vienų bruožai yra labiau suaugeliški, kitų - vis dar kaip jaunučių mergyčių.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Lygiai taip pat yra ir tarp pasaulyje žymių merginų. Kol vienoms aplinkiniai duoda vos aštuoniolika, kitos jau seniai atrodo perkopusios dvidešimtpenkmetį. Kas ten žino, gal amžių skirtumas pagal išvaizdą toks ryškus dėl nevienodų veido bruožų, ryškesnio makiažo, o gal dėl plaukų spalvos. Kaip bebūtų, pasižvalgyk ir tu po vienaamžes įžymybes, kurioms gerbėjai nustato skirtingą amžių.

Lucy Hale ir Emma Stone. 26 metai

Lucy Hale ir Emma Stone
Lucy Hale ir Emma Stone
Vida Press

Lucy visuomet atrodo labai jaunatviška - vargu, ar kas duotų jai daugiau nei 23 metus. Lucy visame pasaulyje išgarsinęs Arios vaidmuo Pretty Little Liars seriale, ko gero, ją daro jaunesne: juk seriale ji vaidina paauglę! Tuo tarpu Emma yra tikras moteriško grožio simbolis, tačiau daugelis Emmai duoda daugiau metų, nei ji turi iš tiesų. Emma dažnai renkasi ryškesnį makiažą, o štai Lucy mėgsta natūralų veido bruožų paryškinimą: gal čia ir slypi visa paslaptis?

Troian Bellisario ir Mary Kate & Ashley. 29 metai

Troian Bellisario ir Mary Kate & Ashley
Troian Bellisario ir Mary Kate & Ashley
Vida Press

Ar gali patikėti, jog Pretty Little Liars žvaigždei Troian Bellisario jau 29 metai? Dar sunkiau suvokti, jog mūsų atmintyje mažomis mergaitėmis išlikusios sesutės Mary Kate & Ashley skaičiuoja lygiai tokius pačius metus, kaip ir Troian! Kur yra jų jaunystės paslaptis, žino tik jos vienos. Vis dėlto, jei lyginsime žymią aktorę ir dvynukes, skirtumas akivaizdus - žaliaakės seserys atrodo jaunesnės.

Chloe Grace Moretz ir Lorde. 18 metų

Lorde ir Chloe Grace Moretz
Lorde ir Chloe Grace Moretz
Vida Press

Jaunutė JAV aktorė Chloe Grace Moretz yra tikras jaunatviško grožio įsikūnijimas. Jauną jos amžių pabrėžia šviesūs plaukai ir švelnūs veido bruožai. Šiai merginai - 18 metų, nors gerbėjai jai skiria ir mažiau. O štai atlikėja Lorde atrodo gerokai vyresnė. Tai gali būti Lordes suaugeliško ivaizdžio triukas - ryškios lūpos, pabalęs veidas kiek sendina.

Sarah Hyland ir Jennifer Lawrence. 24 metai

Sarah Hyland ir Jennifer Lawrence.
Sarah Hyland ir Jennifer Lawrence.
Vida Press

Sarah atrodo labai jaunutė, todėl ir 24 metų skaičius atrodo jai kiek per didelis. Sarah veido bruožai ganėtinai vaikiški, o ir vyresne daryti savęs ji neketina, nes plaukus dažo šviesiai ir dažnai renkasi subtilų makiažą. O štai Jennifer, kaip ir jos didžiulė aktorinė patirtis, atrodo vyresnė nei 24 metų. Dažnai Jennifer filmuose atlieka vyresnių merginų vaidmenis. Galima sakyti, jog taip jai pasitarnauja vyresne ją darantys veido bruožai.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis