Suklusk - „Victoria Secret“ šou šiais metais bus pasiekiamas ranka!

Jei išsižiojusi stebi kiekvieną Victoria Secret apatinio trikotažo šou, žinok, jog šiais metais gali į garsųjį šou pažvelgti ne tik pro kompiuterio ekraną.

Victoria Secret šou keliasi į Europą! Būtent tai pranešė renginio organizatoriai. Gruodžio penktąją įvyksiantis šou sutrauks visas garsiausias angeliukes - Adrianą Lima, Alessandrą Ambrosio, Stellą Maxwell, Taylor Hill ir kitus modelius. Šou taip pat išvysime ir naujų veidų, kurie visuomet nustebina ir pradžiugina, kaip kad praėjusiais metais podiumu žingsniavusios Gigi Hadid ir Kendall Jenner.

Kadras iš šou
Kadras iš šou
Vida Press

Atlikėjai, dalyvausiantys šou, kol kas yra slepiami, tačiau praėjusiuose šou išvydus atliekant kūrinius Rihanną, Seleną Gomez, Justiną Bieberį ar Taylor Swift tikimasi tokio pačio žinomumo muzikantų.

Kadras iš šou
Kadras iš šou
Vida Press

Paryžius - iš tiesų ne toks tolimas miestas kaip Niujorkas ar Los Andželas. Tiesą pasakius, paieškojus galima atrasti net labai pigių kelionių bilietų, kurie tuoj pat turėtų atsirasti mados ir modelių pasaulio gerbėjų kišenėse. Prisiminus daugybė žiūrovų prie televizijos ekranų sutraukusį šou, šių metų renginys turėtų būti dar įspūdingesnis.

Meilės ir mados miestas jau laukia angeliukių ir ištikimiausių jų gerbėjų!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis