Su J. Bieberiu šokusi lietuvė atskleidė netikėtų detalių apie atlikėją

Lietuvei Gabrielei Bruzgulytei gali pavydėti visi Justino Bieberio gerbėjai. Mergaitė laimėjo konkursą ir drauge su dar penkiais vaikais lipo ant scenos su savo dievaičiu. Tiesa, Gabrielė sako, kad J. Bieberis nėra jos mėgstamiausias dainininkas ir šoka jis prasčiau nei ji.

Londono Haid parke vykusiame koncerte kartu su J. Bieberiu lipo į sceną ir Londone gimusi ir augusi lietuvė Gabrielė.

Paklausta, kokį įspūdį jai paliko viso pasaulio paauglių numylėtinis, Gabrielė tik trūkteli pečiais: „Jis gerai kvepia“, – sako, prajuokindama TV3 laidos „Gero vakaro šou“ vedėjus Justiną Jankevičių ir Mindaugą Stasiulį. „Žinok, ko niekada nebūčiau pagalvojęs apie jį, tai kad jis gerai kvepia“, – prisipažino J. Jankevičius. Paprašyta palyginti, kas geriau šoka, ji ar Justinas Bieberis, Gabrielė net nesusimąsčiusi sako, kad ji. Laidos „Gero vakaro šou“ žiūrovai turės galimybę tuo įsitikinti, pažiūrėję vaizdo įrašą iš koncerto, kuriame Gabrielė pasirodė drauge su dar penkiais vaikais ir J. Bieberiu bei išvydę Gabrielės šokį gyvai.

Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press

Paskutinėje šio sezono „Gero vakaro šou“ laidoje šokti teks ne tik sėkmės lydimai Gabrielei, bet ir grupės „Pinup girls“ merginoms. Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė bandys įveikti vaikų užduotį – pašokti taip, kaip šoka jie. Merginos labiausiai pyks, kai kone visi šokėjai vaikai darys špagatus ir kitus triukus. Ar pavyks joms pakartoti visus judesius? Merginos ne tik šoks, bet ir pademonstruos, kaip vis dar moka kalbėti tarmiškai – drauge su žemaičiu Mindaugu Stasiuliu ir vilniečiu Justinu Jankevičiumi merginos bendraus savomis tarmėmis – suvalkietiškai ir šiaulietiškai.

„Rimtų pokalbių“ rubrikoje – vaikų nuomonė apie stilių ir negražius žodžius. Ar pavyks Justinui Jankevičiui išprovokuoti vaikus pasakyti bent vieną negražų žodį? Pamatysite jau šį vakarą 20 val. laidoje ‚Gero vakaro šou“ per TV3.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis