Stulbinančiai sulieknėjusios žvaigždės „AMA“ apdovanojimuose traukė akį (FOTO)

Šį savaitgalį praūžę kasmetiniai Amerikos muzikos apdovanojimai (AMA) kaip visuomet sutraukė galybę žvaigždžių iš viso pasaulio. Nepaisant įspūdingo šou, žurnalistus labiausiai domino ryškūs įžymybių įvaizdžiai.

Vakaro pažiba tapo netikėtai apdovanojimuose pasirodžiusi atlikėja Selena Gomez, kuri dėl autoimuninės ligos villigės buvo priversta pastarąjį laiką leisti reabilitacijos klinikoje.

Visi jaunųjų įžymybių įvaizdžiai - tavo dėmesiui.

Efektingą galvos apdangalą pasirinkusi atlikėja Lady Gaga nepaliko vietos fantazijai ir nustebino švarkelio su itin gilia iškirpte pasirinkimu.

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Serialo Vampyrų dienoraščiai žvaigždė, aktorė Nina Dobrev pasirinko blizgų kostiumą su trumpučiais šortukais, kurie atidengė nepakartojamo grožio Ninos kojas. Šukuosenai bei pasirinktam kostiumėliui rašome apvalų dešimtuką!

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Siaubingai liekna - taip teigė gerbėjai, pamatę manekenę Gigi Hadid. Jau kurį laiką itin lieknas kūno formas demonstruojantis modelis atrodė nuostabiai, tačiau kartu sukėlė ir įtarimus dėl savo staigiai krintančio svorio. Kaip bebūtų, Versace mados namų kostiumėlis jai puikiai tiko.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Regis, įžymybių pasaulyje vyrauja kostiumėlių tendencija. Kostiumėlį su nėriniuota palaidine pasirinko ir atlikėja Ariana Grande, kuri kaip visuomet pabrėžė įvaizdį ryškiu įdegiu. Ariana retai kada prašauna stiliaus aspektu, tačiau pernelyg stiprus įdegis - pagrindinė jos išvaizdos klaida.

Ariana Grande
Ariana Grande
Vida Press

Jaunoji aktorė Bella Thorne nepraleido progos pademonstruoti savo sportiškos figūros ir taip pat pasirinko juodą kostiumelį, kurį pabrėžė žalsvai raudonais plaukais.

Bella Thorne
Bella Thorne
Vida Press

Vis dėlto ne viena jaunoji įžymybė neprilygo po intensyvaus gydymo kurso į viešumą grįžusiai atlikėjai Selenai Gomez. Prados mados namų raudona suknele pasipuošusi atlikėja atrodė geriau nei kada nors anksčiau ir tiesiog švytėjo.

Atsiimdama apdovanojimą atlikėja rėžė kalbą, sukėlusią ovacijų bangą. Mergina prisipažino, jog visai neseniai ji išgyveno laikotarpį, kai viduje jautėsi tarsi mirusi. Nuo depresijos bei nerimo priepuolių kenčianti Selena teigė, jog ji privalėjo sustoti ir padaryti pertrauką. Kaip visada nepakartojamas Selenos įvaizdis:

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis