„Stambia“ pavadinta Taylor Swift: jos atostogų figūra nuostabi! (FOTO)

Praėjusiais metais pusmetį trukusią izoliaciją nuo žiniasklaidos Taylor Swift nutraukė pasirodydama viešumoje tariamai kiek pakitusiomis kūno formomis. Pikti liežuviai plakė, jog vos per metus žymioji atlikėja priaugo nemažai svorio.

Anksčiau itin lieknai buvusiai Taylor teko iškęsti apkalbas dėl svorio ir žeminimus net iš pačių artimiausių gerbėjų. Nors Taylor yra prisipažinusi, jog stengiasi atsiriboti nuo piktų komentarų, netilusios kalbos apie svorį tikrai ją pasiekė ir tapo šaltu dušu.

Vis dėlto ją gina ir saugo naujoji meilė - aktorius Joe Alwyn, su kuriuo šiuo metu atlikėja romantiškai atostogauja. Majamyje laiką leidžiantys įsimylėjeliai atrodo atsipalaidavę ir besimėgaujantys vienas kito draugija. Regis, Taylor užmarštyje liko kalbos apie jos tariamą priaugtą svorį - ji mėgaujasi saule, jūra ir gardžiu maistu.

Dryžuotą maudymosi kostiumėlį pasirinkusi Taylor iš nuotraukų atrodo sveika ir laiminga, o tai svarbiausia! Kiek moteriškesnė figūra talentingajai atlikėjai tinka kur kas labiau nei ankstesnioji, nes neretai aplinkiniai Taylor įtardavo besilaikant dietų ar pernelyg persisportuojant sporto salėje.

Tegyvuoja meilė, sveikas kūnas ir atostogų karštis! Štai ir įrodymas, jog Taylor Swift figūra - nepakartojama:

Cutest couple 😌 #taylorswift #joealwyn

A post shared by @ taylorswift.143 on Jul 9, 2018 at 5:59pm PDT

#TaylorSwift and #JoeAlwyn enjoyjng their baecation💕

A post shared by LIB - Linda Ikeji Blog (@lindaikejiblog) on Jul 10, 2018 at 8:12pm PDT

The way they look at each other is 😍 #taylorswift #joealwyn #joe #taylor #tay #jaylor #reputation #reputationtour #red #1989

A post shared by Taylor and Joe 💕 (@jaylorupdates) on Jul 10, 2018 at 2:31pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis