Specialiai dėl šio pasirodymo Vanessa Hudgens sporto salėje plušo kasdien!

Ką tik įvykę Billboard Music Awards tapo aktorės Vanessos Hudgens žvaigždės valanda. Renginio vedėja vos per vakarą pakeitė net 8 apdarus, o vienas jų atskleidė tai, dėl ko mergina kiekvieną dieną žingsniavo į sporto klubą.

Billboard Music Awards ceremonijoje Vanessos Hudgens ant scenos lipo ne vieną kartą, ji pasirodydavo vilkėdama vis naują drabužį. Iš viso per apdovanojimų vakarą aktorė pakeitė 7 sukneles ir ekstravagantišką sidabrinį ansamblį, priminusį pilvo šokėjos kostiumą.

Nė viena vilkėta suknelė nesulaukė tiek apkalbų, kiek šis kostiumėlis, mat pilvo šokėjos apdaras parodė fantastišką Vanessos pilvuko presą. Atlikėja pripažino, kad būtent dėl šio vakaro be perstojo sportavo. Rezultatas - akivaizdus!

AP/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

Viena pagrindinių buvo ir rausva pastelinio atspalvio suknelė, puošta dideliais kaspinais. Vilkėdama ją mergina pozavo prie renginio fotosienelės. Rausvoji suknelė tą vakarą buvo viena elegantiškiausių, o štai scenoje matyta ryški raudona - viena seksualiausių. Ji dėmesį traukė supergilia iškirpte, tačiau vilkėdama šilko suknelę Vanessa jautėsi užtikrintai - jokių netyčiukų nepatyrė.

AP/Scanpix nuotr.

Reuters/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

Teigiamų atsiliepimų sulaukė mėtų spalvos suknelė, nuo-iki nusagstyta 3D efekto gėlėmis. Pasipuošusi ja Vanessa atrodė tarsi tikrų tikriausia princesė. Kitas apdaras - dryžuota blizganti suknelė - merginai ne itin tiko. Daugelis pastebėjo, kad ši, palyginus su kitomis, atrodė nelabai kokybiškai pasiūta ir gana nyki.

AP/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

Reuters/Scanpix nuotr.

Dar keletą Billboard Music Awards vedėjos V. Hudgens vilkėtų suknelių pamatysi apačioje, paspaudusi nuorodas. Kurios sėkmingos, o kurios nelabai - įvertink pati.

Ilga kūno spalvos suknelė

Įspūdinga fėjos suknia

Juoda balerinos suknutė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis