Socialiniuose tinkluose garsi atlikėja Patricija Mic pristato pirmąjį kūrinį: „Muzika man padėjo atrasti tikrąją „save“ “ (VIDEO)

Daugiau nei penkios dešimtys tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“, kūriniai su jaunimui gerai žinomu reperiu Kuzne bei atlikėju Soliariu – visa tai 16-metė Patricija Mickutė užsitarnavo perdainuodama pasaulinius hitus. Šiandien atlikėja verčia naują gyvenimo puslapį ir pristato debiutinį solinį singlą „Dangus“.

Vos 4 metų pradėjusi dainuoti atlikėja iš Varėnos sceniniu slapyvardžiu Patricija Mic šio savo tikslo nepametė iki šiol, baigusi mokyklą mergina planuoja studijuoti su muzika susijusius mokslus.

„Muzika yra mano gyvenimas. Su ja aš augu nuo mažų dienų, todėl tai mano pagrindas, kuris padeda, kai būna lengva ar sunku. Muzika man padėjo pasitikėti savimi bei atrasti tikrąją „aš“, – atvirauja 16-metė.

Patricija Mickutė
Patricija Mickutė
Asmeninio albumo nuotr.

Perdainuojant pasaulinius hitus ir juos įamžinant vaizdo įrašuose, kuriuos vėliau viešindavo socialiniuose tinkluose, mergina galvojo ir apie visai kitokią muzikinio kelio pusę. Suradusi tinkamus bendražygius ir pagalbą, šiandien mergina džiaugiasi ir pristato pirmąjį solinį kūrinį – „Dangus“.

„Iki šiol tai buvo tarsi repeticijos, kurios parodė, kad savaip atliekami pasauliniai hitai žmonėms įdomu. Taip išsirutuliojo idėja kelti vaizdo įrašus į socialinius tinklus, jų dėka mane pradėjo sekti daugybė žmonių. Tokia mano muzikinė pradžia, tačiau buvau tikra, kad jau noriu pristatyti ir kažką savo. Šiandien esu labai laiminga, kad galiu pasidalinti soliniu kūriniu „Daungus“, - džiaugiasi jaunoji atlikėja Patricija Mic.

Pasak merginos, kūrinis sukurtas atsakingai, ieškant geriausio skambesio: „Šis kūrinys kupinas meilės ir džiaugsmo, tikiu, kad turės savo klausytojų ratą, kurie dainoje ras ir save“.

Kviečiame pasiklausyti!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis