Šiurpiausios pasaulio vietos, kuriose vaidenasi (FOTO)

Jei esi ekstremalumų gerbėja, jau planuok keliones į čia aprašytas vietas. Šiurpiausi nutikimai, vaiduokliai, šmėklos, krentantys daiktai - tai tik menka dalis to, ką realūs žmonės pastebėjo šiose vietose. Jei tave labiau už viską gąsdina anapusinis pasaulis, geriau net neskaityk!

Monte Cristo sodyba, Naujasis Pietų Velsas, Australija

Atsižvelgiant į čia įvykusių tragiškų ir žiaurių mirčių skaičių, kažin ar kyla abejonių, kodėl ši vieta įvardijama kaip mėgstamiausia Australijos vaiduoklių buveinė. Čia netikėtai mirė keli asmenys, nutiko keli nelaimingi atsitikimai, keli asmenys buvo nužudyti. Taigi nuostabos nekelia tai, kad ši vieta siejama su antgamtiškais dalykais.

Monte Cristo Main House Monte Cristo consists of the original homestead built in 1876, which became the servants quarters and kitchen when the main house was built in 1884, the dairy and stables were also built at this time. ▪ ▪ ▪ #montecristo #montecristohomestead #hauntedhouse #hauntedhouseaustralia #australiahauntedhouse #crawleys #junee #visitnsw

A post shared by Captured by Brett (@captured_by_brett) on Apr 25, 2017 at 11:58pm PDT

Taken at australias most haunted house #montechristo

A post shared by Abbie Pett (@abigailpett) on Aug 13, 2017 at 1:14am PDT

Gerosios vilties pilis, Keiptaunas, Pietų Afrika

Nuo XX a. pradžios vis pasirodo pačių įvairiausių pranešimų, įskaitant pasakojimus apie vyrą, vaikštantį tvirtovės pylimu, ar šunį, užšokantį ant praeivių. Viena įdomiausių istorijų – tai pasakojimas apie moters vaiduoklį, bėgiojantį po pastatą ir verkiantį. Galiausiai vaiduoklio niekas nebematė, kai per atliktus kasinėjimus buvo rastas moters kūnas.

A post shared by @almonaqtr on Jul 25, 2015 at 1:41pm PDT

Londono Taueris, Londonas, Jungtinė Karalystė

Nuo 1078 m. ši tvirtovė turėjo pakankamai laiko antgamtinių apraiškų istorijai sukaupti. Čia vaidenosi Anne Boleyn, ledi Jane Grey ir du princai, kuriuos, kaip manoma, 1483 m. čia nužudė jų dėdė karalius Ričardas III.

The Ancient Ram Inn, Glosteršyras, Jungtinė Karalystė

Kas gali būti baisiau už satanistinius aukojimus ir piktąsias jėgas? Šioje XII a. menančioje smuklėje viso to būta su kaupu. Dabartinis jos savininkas netgi teigia, kad pirmą čia praleistą vakarą jį iš lovos išvertė ir po kambarį tąsė nematoma jėga.

Chateau de Brissac, Menas ir Luara, Prancūzija

XI a. šioje įstabaus grožio pilyje įvykdyta siaubinga dviguba žmogžudystė, po kurios čia vaidenasi žaliai apsirengusi dama. Kalbama, kad šioje pilyje vaidenasi raudoną suknią dėvinti moteris, kurios veidas virtęs yrančiais palaikais ir ji nuolat dejuoja.

🏰

A post shared by isis.gaultier (@isis.gaultier) on Nov 20, 2016 at 12:32pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis