Šių metų 7 „Eurovizijos“ favoritai, kuriuos privalai išgirsti (VIDEO)

Gegužės 9-13 dienomis Kijeve vyks daug apkalbų sukeliantis ir visos Europos muzikos mylėtojų žvilgsnius prikaustantis „Eurovizijos“ konkursas, kuris šiais metais stebins dainų ir pasirodymų įvairove. Pasižvalgykime, kurie dalyviai jau dabar vadinami favoritais:

1. Robinas Bengtssonas – Švediją atstovausiantis atlikėjas nacionalinėje atrankoje įveikė net laimę bandžiusią Loreen (2012 metų „Eurovizijos“ nugalėtoją) ir pasirodys Ukrainoje su daina „I Can't Go On“.Puikų balsop tembrą turintis atlikėjas taip pat išsiskiria elegantiška išraiška bei galantiškomis manieromis.

2. Dainininkė ir kompozitorė Blanche (tikrasis vardas Ellie Delvauxwill) atstovaus Belgiją su daina „City Lights“. Mergina atliks urbanistinį pasaulį menantį kūrinį, kuris patiks kokybiškos muzikos gerbėjams.

3. Nuo 6 metų dainuojantis Kristian Kostov (šiuo metu jam yra 17 metų) Ukrainoje atliks dainą „Beautiful Mess“ atstovaudamas Bulgariją. Puikus vaizdo klipas ir nenuginčijamas Kristiano talentas - pasigerėkite!

4. Grupė JOWST (Joakim With Steen) su vokalistu Aleksander Walmann yra šių metų Norvegijos atstovai ir atliks nuotaikingą dainą „Grab The Moment“. Kažkas smagaus, nuotaikingo ir verčiančio kilnoti kojas!

5. Italijos atstovas Francesco Gabbani su daina „Occidentali's Karma“ vadinamas vienu iš realiausių pretendentu tapti nugalėtoju.

6. Australijai šiais metais atstovaus 17-metis Isaiah Firebrace su daina „Don't Come Easy“. Įdomu, kad šis atlikėjas yra kilęs iš didelės šeimos – turi net 11 brolių ir seserų. Širdį verianti melodija bei Isaiah charizmatiškas elgesys scenoje prikaustys milijonus.

7. Armėnijai atstovaus daininikė Artsvik su įdomia ir unikalia vadinama daina „Fly With Me“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis