Selenos Gomez gerbėjai atkasė tai, ko nesitikėjo (FOTO)

Dar nenurimus MTV vaizdo klipų apdovanojimų karštinei, ištikimi eks porelės Selenos Gomez ir Jutino Bieberio gerbėjai jau ieško naujų dramų.

Per VMA apdovanojimus, Justinui atliekant savo garsųjį hitą „What Do You Mean“, Selena gerbėjų buvo nesuprasta, mat per visą savo ekso pasirodymą maigė mobilųjį telefoną. Tai įžeidė jautriausius, nes daugelis vis dar mano, jog Justinas nėra abejingas savo buvusiai meilei.

Akyliausi gerbėjai netruko pastebėti ir Justino meilės Selenai apraiškų tos pačios dainos vaizdo klipe. Plika akimi matyti, jog vaizdo klipe pasirodanti aktorė - lyg iš akies traukta Selena, o ir pati daina sufleruoja apie ypatingus Justino jausmus.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Tačiau pačius pastabiausius nustebino akivaizdi vaizdo klipe pasirodžiusi dedikacijai Selenai. Pasirodo, sustabdžius video ir atidžiau įsižiūrėjus, vienoje klipo vietoje ant sienos su grafičiu matyti rausvomis raidėmis užrašytas SELENOS vardas.

Akivaizdu, jog Justinas negali išmesti savo buvusios mylimosios iš galvos ir įvairiais būdais stengiasi tai parodyti jai. Tik įdomu, kodėl jis pasirenka viešumą? O gal bandymas tiesiogiai susigrąžinti Seleną jam vis baigiasi nesėkme?

Nuotrauką su akivaizdžiu simpatijos Selenai įrodymu rasi čia.

Peržiūrėk klipą ir pati - gal atrasi dar kokių nors Jelenos meilės ženklų?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis