Selenos atsakymas, paklausus, kodėl ji grįžo pas Justiną, suvirpins širdį (FOTO)

Atlikėjų Selenos Gomez bei Justino Bieberio dabartiniai santykiai narstomi po kaulelį - sekamos kiekvienas poros pasimatymas, prognozuojama ateitis ir vis dar klausiama: kas lėmė, jog sėkmingus santykius su atlikėju The Weeknd kūrusi Selena sugrįžo pas Justiną?

Ko gero, pačiai Selenai jau pabodo klausimai, todėl ji nutarė pareikšti viešą atsakymą, suvirpinusį daugelio širdis. Pasirodo, Selena jau senokai jautėsi ne savo vėžėse santykių sferoje ir vis mąstė, jog gyvena ne savo gyvenimą. Atvirame interviu Billboard žurnalui Selena, paklausus apie jos sugrįžimą pas Justiną, atsakė:

„Man 25. Ne 18, 19 ir ne 20. Aš puoselėju žmones, kurie mano gyvenimui daro ir darė didelę įtaką. Anksčiau aš verčiau save daryti tai, kas maniau, naudinga kitiems, tačiau nebuvo teisinga mano atžvilgiu. Vis dėlto tai nereiškia, jog netausojau ir nemylėjau žmonių, kurie man daug ką reiškia.

Aš manau, jog tikra meilė pirmiausiai prasideda nuo meilės sau ir savo poreikiams. Tai paprasčiausias ramus rytas, kurį pradedu su kavos puodeliu ar pašnekesys su nepažįstamuoju. Jaučiuosi laiminga, laisva ir gyvenanti savo, o ne kitų gyvenimą. Maži dalykai sukuria tikrų tikriausią laimę, ir aš esu pasirengusi dėl savosios laimės kovoti, kad ir kokia nepriimtina ji atrodo daugeliui“

Gerbėjai, perskaitę Selenos žodžius, iš karto sumojo, jog tai buvo aliuzija į jos vėl užsimezgusius santykius su atlikėju Justinu Bieberiu. Selena ne viename interviu prieš tai teigė, jog gana dažnai elgėsi taip, kaip trokšta ne ji pati, o aplinkiniai, todėl baimindamasi apkalbų bei žiniasklaidos dėmesio ji vengė vėl susaistyti gyvenimą su Justinu. Vis dėlto stiprūs ryšiai nugalėjo visuomenės spaudimą ir balandėliai vėl pastebimi kartu leidžiantys laiką. Aistros viešinti nevengiantys Justinas ir Selena visam pasauliui tarsi teigia - mus sieja kur kas daugiau nei draugystė, o tikrų tikriausias cheminis ryšys.

Selena & Justin last night!

A post shared by Selena Gomez Updates (@gomezupdates) on Nov 30, 2017 at 9:08am PST

Tame pačiame interviu Selena paatviravo ir apie nutrūkusius ryšius su atlikėju The Weeknd, su kuriuo įžymybė draugavo beveik pusę metų.

„Aš džiaugiuosi ir didžiuojuosi tuo, jog tarp manęs ir The Weeknd užsimezgė tikra, nepamatuojama draugystė. Jei atvirai, aš niekuomet to nepatyriau savo gyvenime. Mes baigėme santykius būdami geriausiais draugais ir buvome vienas kitam lojalūs, pagarbūs ir supratingi. Tai įsimintini santykiai, kurie visada išliks atmintyje.“

Selena Gomez ir The Weeknd
Selena Gomez ir The Weeknd
Vida Press

Tad Selenos žodžius galima trumpai interpretuoti - su The Weeknd ją siejo draugystės saitai, o su Justinu - stiprus, nedingstantis susižavėjimas, kurį tikrai būtų galima prilyginti meilei. Ko būtų galima pasimokyti iš Selenos istorijos? Nenustoti klausytis savo širdies ir numoti ranka į aplinkinių nuomonę. Mes pačios rašome savo gyvenimo knygą ir negalime leisti, jog kažkas perimtų šį darbą. Nesvarbu, ar tai tūkstantinės gerbėjų minios, ar artimieji, ar draugai. Tebūna Selena laimingiausia!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis