Selena Gomez atvirai: net negalėtum įsivaizduoti, jog ji tai jaučia (FOTO)

Iš visų jaunimo garbinamų žvaigždžių labiausiai stebina atlikėjos Selenos Gomez istorija. Daugelis pasaulinio garso įžymybių nuo pat ankstyvos vaikystės svajojo apie konkrečią sritį - dainavimą, modeliavimą ar vaidybą, o štai Selenos troškimai metams bėgant pasikeitė.

Nors šiuo metu Seleną atpažįstame kaip garsią atlikėją, kadaise ji buvo ta, kurią visi laikė būsima talentinga aktore. Iš tiesų, Selena suvaidino keletoje kino juostų, tačiau nepalyginamai didesnį populiarumą pelnė atlikdama muzikinius kūrinius.

Po Disney kompanijos sparneliu išaugusi Selena pirmą kartą viešumoje pasirodė vaidindama tuo metu populiariame vaikų seriale Barney and Friends. Selenai tuo metu tebuvo vos dvylika ir kaip ji pati prisipažino, tuo metu ją supo skurdas. Kai Selenai tebuvo vos trys metai, ją ir jos 21 metų mamą paliko tėtis, todėl didelis vaidmuo Selenos gyvenime atiteko atlikėjos seneliams. Nors augindami anūkę jie stengėsi suteikti Selenai viską, ko troško, finansų stigo. Tad vaidmuo populiariame šou Selenai suteikė ne tik šlovę, bet ir finansinę nepriklausomybę.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Nors iš pradžių Seleną pasaulis žinojo kaip aktorę, 2008 m. Selenai subūrus muzikinę grupę Selena Gomez & the Scene, prasidėjo Selenos, kaip dainininkės, stulbinanti karjera. Selena viename interviu prisipažino, jog net neįsivaizdavo, kad kada nors į jos koncertus rinksis tūkstantinės minios. „Visuomet save mačiau kaip aktorę ir svajojau būti stebima per ekraną. Tačiau likimas mėgsta pokštauti...“, - pasakojo ji. Muzikos kritikai, įvertinę Selenos vokalinius sugebėjimus, vienbalsiai nutarė - tai būsima mega žvaigždė. Tiesa, tuometiniai Selenos dainų žodžiai nepasižymėjo nei brandumu, nei orginalumu.

Pirmasis Selenos išleistas albumas Kiss & Tell nebuvo iššluotas iš prekybos centro lentynų taip, kaip tikėjosi pati Selena ir jos vadybininkai. Na, pasistengti tikrai buvo kur. Vis dėlto gerbėjų Selenai netrūko nuo pačių pirmųjų šlovės akimirkų - daugelis vos pamatę jaunąją atlikėją įsiminė jos tamsias, vaiskias akis ir tankius, žvilgančius plaukus.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Selena puikiai žinojo, jog vien saldaus balso ir puikios išvaizdos nepakaks, jog taptum pasaulinio garso žvaigžde. Daugelis, susidūrę su Selena, tvirtina, jog ji ne tik labai kūrybinga, bet ir turi verslininkės gyslelę. Selena nuo pačių pirmųjų išgarsėjimo metų pradėjo kurti savo vardo drabužių bei kosmetikos linijas, kurios kaipmat susilaukė susidomėjimo. Selenos komanda nutarė kuo plačiau paskleisti žinią apie talentingąją atlikėją.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Pastangos nenuėjo veltui - greitai Selena buvo kviečiama į kiekvieną pramogų pasaulio renginį, o mados pristatymuose sedėdavo garbingose pirmosiose eilėse. Tiesa, Selenai pavyko išvengti skandalų ir tuo laiku, kuomet visi bendraamžiai išmėgindavo įvairiausias pramogas bei užsibūdavo vakarėliuse, Selena kantriai dirbo tam, kad turėtų tai, kuo gali pasigirti šiuo metu. Gerutės mergaitės įvaizdį jai pavyko išlaikyti. Ir labai sėkmingai.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Selenai išpopuliarėjus, žiniasklaida pradėjo atlikėją piršti su kiekvienu vaikinu, į kurio parankę įsikibusi Selena pasirodydavo viešumoje. Ne išimtis ir Zaynas Efronas, su kuriuo, kaip kalbama, Selena turėjo romaną. Tiesa, niekas garsumu neprilgygo Selenos draugystei su atlikėju Justinu Bieberiu - poros nuotykiai bei skyrybos - susitaikymai buvo tapę pagrindiniu žiniasklaidos taikiniu.

Selena Gomez ir Zaynas Efronas
Selena Gomez ir Zaynas Efronas
Vida Press

Nuo pat jaunų dienų paparacių sekama Selena senokai priprato prie dėmesio. Tiek teigiamo, tiek neigiamo. Atlikėja jau nebekompleksuoja dėl to, jog jai atliktą netikusį makiažą komentuoja visas pasaulis. ,,Tu negali baimintis kiekvieno žodžio, kurį pasako kiti, nes tu niekada nepadarysi visų žmonių laimingų aplink tave. Aš žmogus, kuris taip pat daro klaidas, bet kadangi esu viešas asmuo, privalau tas klaidas pasilikti sau. Tai ir stengiuosi daryti, nes trokštu jaunimui skleisti tinkamą pavyzdį“, - pripažįsta atlikėja.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Ar niekada nepagalvojai, jog Seleną pažįsti jau šimtą metų? Iš tiesų, apie atlikėją žinome tiek daug, tačiau neturime galimybės pažvelgti į Selenos vidinį pasaulį ir sužinoti, kaip atlikėja jaučiasi iš tiesų. Praėjusiais metais Selenai diagnozuota autoimuninė liga vilkligė sukrėtė ne tik ją pačią, bet ir jos ištikimiausius gerbėjus. Vienas iš šios ligos padarinių - padidėjęs nerimas, panikos atakos bei depresinės nuotaikos. Net įsivaizduoti sunku, kokius išgyvenimus turėjo patirti Selena, kai slegiama sveikatos bėdų privalėjo stovėti prieš gerbėjų minią ir šypsotis pro sukąstus dantis...

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Daugeliui Selena - pavyzdys, kaip nepasiduodant aplinkinių apkalboms bei pavydui galima pasiekti, rodos, neįmanomų tikslų. Buvo metas, kai žiniasklaida Seleną traktavo kaip palaidūnę vakarėlių mylėtoją, tačiau atlikėja nepasidavė paikoms kalboms ir drąsiai stojo prieš minią piktų šunų. ,,Nesvarbu, kuo tu norėtum būti - aktoriumi, atlikėju, daktaru ar mokytoju. Žmonės visuomet ras priežastį, kodėl turėtų tave kritikuoti. Aš visuomet sakau žmonėms - jei darote kažką su didžiule aistra, darykite tai ir nekreipkite į aplinkinius dėmesio. Įrodykite, jog nepasiduodate ir esate stiprūs", - inspiruojančia mintimi viename interviu pasidalino Selena. Kažin, ar atsiras prieštaraujančių, jog Selena - viena stipriausių asmenybių Holivude, tiesa?

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis