„Sekso ir miesto“ aktorė - nebe tokia, kokia buvo (FOTO)

Laikas neaplenkia nieko. Net kadaise vyriškąją auditoriją iš proto vedusias aktores, kurioms žavesio pavydėjo visos merginos. Legendinio serialo Seksas ir miestas aktorė Kim Cattrall, atlikusi vyrų medžiotojos Samantos vaidmenį, šiuo metu gerokai pasikeitusi.

Nėra ko stebėtis - aktorė šiais metais šventė šešiasdešimtą jubiliejų. Ir daugelio teigimu, vis dar atrodo tiesiog pasakiškai. Nors jos veidą išvagojusios smulkios raukšlės, aktorė iš veido nepaleidžia šypsenos, kuri ją be galo puošia.

Taip ir nesusilaukusi vaikų aktorė tikrai nemažai iškentė - ji žiniasklaidoje ne kartą pripažino metų metus kenčianti nuo nemigos bei pasikartojančių nerimo epizodų, kurie neleidžia Kim pilnavertiškai mėgautis gyvenimu.

Kim Cattrall
Kim Cattrall
Vida Press

Trūkstant poilsio silpsta visas organizmas, o ką jau bekalbėti apie išorinį grožį. Vis dėlto Kim nepasiduoda sveikatos bėdoms ir iki šiol yra aktyvi įvairių laidų dalyvė ir puiki rašytoja. O visą gyvenimą ją garsinsęs vaidmuo Sekso ir miesto seriale iki šiol aktorei neša turtus bei populiarumą. Neseniai Kim pripažino, jog laisvai praeiti gatve vis dar negalinti, mat gerbėjai tik ir stengiasi ją užkalbinti.

Kim Cattrall
Kim Cattrall
Vida Press

Iš tiesų - su laiku nepakovosi, tačiau optimizmą bei energiją išlaikyti Kim sugeba puikiai. Ar ne žavi ši aktorė?

Kim Cattrall
Kim Cattrall
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis