Savaitgalio filmai, kuriuos verta pažiūrėti su mama

Nors mamą, brangiausią gyvenimo turtą, reikia gerbti ir mylėti visus metus, kasmetinę Motinos dieną verta praleisti kartu su mama užsiimant ypatinga ir širdžiai artima veikla. Ar gali būti kas nors smagesnio nei gardi vakarienė ir jaukus filmų vakaras su mama? Skirk laiko šiai pramogai!

Keistas penktadienis (Freaky Friday)

Smagi juosta apie tai, kaip vieno stebuklingo įvykio metu mama ir dukra apsikeičia kūnais. Lindsay Lohan išgarsinęs filmas atskleis mamos ir dukros skirtingus požiūrius į gyvenimą ir neleis liūdėti.

Įkyruolė (The Meddler)

Drama, kurioje netrūksta komedijos prieskonių pasakoja apie seną našlę, kuri vienišai leidžia dienas. Į jos miestą persikelia brangi dukra Lorė, kuri praskaidrina mamos dienas. Vis dėlto gana greitai senoji našlė pradeda kištis į dukros asmeninį gyvenimą, taip sukeldama daugybę problemų.

Pamotė (Stepmom)

Viena gražiausių juostų apie motinišką meilę bei sunkią ligą, kuri palaužia net stipriausius. Vis dėlto šeimos meilė ir atsidavimas gali viską.

Mamma mia! (Mamma Mia)

Smagus miuziklas, kuriame pinasi romantinė bei motiniškoji meilė. Kartu su tokiomis Holivudo žvaigždėmis kaip Meryl Streep ir Amanda Seyfried pasinerk į muzikos, šėlsmo ir jausmų jūrą.

Sunkus amžius (Girl in Progress)

Pasakojimas apie vienišą mamą Greisę, kuri yra pernelyg užimta dukros priežiūra. Tai lemia, jog dukra pernelyg anksti siekia tapti suaugusia. Tik matydama neigiamus dukros pokyčius mama suvokia situacijos rimtumą.

Matilda (Matilda)

Jautri drama apie mergaitę Matildą, kuri nuo pat mažumės jautėsi neįvertinta ir skaudinama. Matilda - ypatingų gebėjimų mergaitė, kurios motina nemato merginos talento ir net stengiasi jį nuslopinti.

Ne anyta, o monstras (Monster-in-Law)

Smagi komedija apie itin stiprią motinišką meilę sūnui. Pernelyg stiprią. Ypač, kuomet horizonte atsiranda būsima marčia, kuriai anyta pradeda kenkti.

Nematoma pusė (The Blind Side)

Tai jautrus filmas apie juodaodį vaikiną, kuris patenka į amerikiečių šeimos globą ir mokosi šeimos vertybių, supratimo bei gerumo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis