Santykių ekspertė: „Šiais laikais nėra nieko gėdingo ieškoti meilės internetu“ (VIDEO)

Penktadienio popietę PANELĖS žurnalistė Živilė Karevaitė į studiją pasikvietė žymią santykių ekspertę Ingą Aukštakojienę, su kuria diskutavo jaunimui aktualiomis santykių temomis.

Santykiai - viena opiausių temų, kuri reikalauja ne tik išmanymo, bet ir patirties. Inga daugybę metų pataria žmonėmis, susiduriantiems su santykių problemomis ar norintiems pagerinti ryšius su artimu žmogumi. Daugelis į santykių specialistę kreipiasi norėdami išgyventi skyrybų sukeltą skausmą, trokštantys surasti amžiną meilę ar prašantys patarimo, kaip paskatinti partnerį atsiverti ir neslėpti savų jausmų.

Konferencijos metu merginos uždavė daugybę klausimų santykių temomis. Kaip patikti vaikinui, tačiau išlikti savimi? Kaip suprasti, ar šalia tavęs - tas vienintelis žmogus? Kaip sužinoti, ar vaikinas į tave žiūri rimtai? Santykių ekspertė išsamiai atsakė į PANELĖS skaitytojų klausimus ir patarė visoms merginoms nepabijoti ieškoti atsakymų į iškilusius klausimus apie jausmus.

Inga taip pat patarė merginoms, ieškančioms santykių virtualioju būdu: „Jei lauksite savojo princo realybėje, tai gali užtrukti. Nėra nieko gėdingo šiais laikais ieškoti partnerio virtualiuoju būdu. Nėra jokio skirtumo, kur jūs susipažinsite - internetu ar realybėje, svarbu pajusti trauką ir vidinius panašumus“, - teigė Inga. Anot santykių specialistės, sedėti vienoje vietoje nevalia - jei norima sutikti savąjį, būtina ieškoti, eiti į pasimatymus, todėl virtualios pažinčių svetainės yra puiki vieta sutikti sau artimą žmogų.

Įdomiausi skaitytojų klausimai ir santykių ekspertės atsakymai - tavo dėmesiui:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis